Sådan flytter du Steam-spil til et andet drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan flytter du Steam-spil til et andet drev
Sådan flytter du Steam-spil til et andet drev
Anonim

Hvad du skal vide

  • Klik Steam > Settings > Downloads > Steam-biblioteksmapper > Tilføj biblioteksmappe. Vælg et drev, og indtast et navn.
  • For at flytte spil til den nye placering skal du flytte musen over Library og klikke på Games. Højreklik på det spil, du vil flytte.
  • Vælg derefter Properties > Local Files > Move Install Folder. Vælg destinationsdrevet og mappen til dit spil. Klik på Flyt mappe.

Denne artikel forklarer, hvordan du flytter nogle af dine Steam-spil til et andet drev.

Sådan opretter du et nyt Steam-spilinstallationssted

Før du kan flytte Steam-spil til et nyt drev, skal Steam vide, hvor det er tilladt at gemme spil. Som standard vil den gemme spil på det samme drev, som du valgte, da du første gang installerede Steam-klienten.

For at opnå dette er alt, hvad du skal gøre, at tilføje en ny Steam-biblioteksmappe på drevet efter eget valg. Steam opretter mappen, hvor du fortæller det, og så er du klar til at flytte nogle spil.

Du kan oprette en ny Steam-biblioteksmappe på enhver harddisk, SSD-drev eller endda flytbart USB-drev, der er tilsluttet din computer.

Sådan opretter du en Steam-biblioteksmappe på et nyt drev:

  1. Start Steam-klienten.
  2. Klik Steam > Settings.

    Image
    Image
  3. Klik Downloads.

    Image
    Image
  4. Klik STEAM LIBRARY FOLDERS.

    Image
    Image
  5. Klik ADD LIBRARY FOLDER.

    Image
    Image
  6. Vælg et drev til den nye mappe.

    Image
    Image
  7. Indtast et navn til mappen, og klik på OK.

    Image
    Image
  8. Når Steam har oprettet den nye installationsmappe, er du klar til at flytte spil.

Sådan flytter du Steam-spil til et nyt drev

Når du har oprettet en ny Steam-biblioteksmappe på det valgte drev, er du klar til at begynde at flytte spil. Denne proces kræver, at du flytter et spil ad gangen, og det kan tage et stykke tid for Steam at fuldføre overførselsprocessen afhængigt af hastigheden på dine harddiske.

Denne metode flytter spil fra et drev på din computer til et andet, som ikke bruger noget af din internetbåndbredde. Hvis du sletter et spil og derefter geninstallerer det i den nye mappe, i stedet for at flytte det, skal du downloade det igen, hvilket vil bruge din internetbåndbredde.

Sådan flytter du et Steam-spil til et nyt drev:

  1. I Steam-klienten skal du flytte musen over LIBRARY menupunktet, og klikke på GAMES.

    Image
    Image
  2. Højreklik på det spil, du vil flytte, og klik på Properties.

    Image
    Image
  3. Klik LOCAL FILES.

    Image
    Image
  4. Klik MOVE INSTALL FOLDER.

    Image
    Image
  5. Vælg destinationsdrevet og mappen til dit spil.

    Image
    Image
  6. Klik FLYT MAPPE.

    Image
    Image
  7. Vent på, at Steam er færdig med at flytte dit spil, og gentag derefter denne proces for hvert ekstra spil, du vil flytte.

Steam-spil og lagerpladsproblemer

Det plejede at være et stort besvær at håndtere begrænset lagerplads på det drev, hvor du har Steam installeret.

I Steams tidlige dage skulle alle dine spil være placeret på det samme drev som selve Steam-klienten. Hvis du løb tør for plads, var du nødt til at springe gennem bøjler med tredjepartssoftwareapplikationer, symbolske links og andre irritationsmomenter.

Intet af det er nødvendigt længere. Steam har den indbyggede kapacitet til at flytte ethvert spil, du har downloadet, til ethvert lagerdrev, du har tilsluttet din computer. Alt du skal gøre er at fortælle Steam den nye placering, hvor du vil kunne gemme spil, og så fortælle det, hvilke spil det skal flyttes.

Du behøver ikke et steam mover-program eller noget tredjepartsværktøj for at flytte Steam-spil. Disse værktøjer er ikke længere nødvendige på grund af Steams indbyggede evne til at flytte spil uden hjælp udefra. Mange af disse programmer er meget gamle og er ikke blevet opdateret i lang tid, så brug dem på egen risiko.

Anbefalede: