Sådan laver du en gruppechat på Snapchat

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en gruppechat på Snapchat
Sådan laver du en gruppechat på Snapchat
Anonim

Hvad du skal vide

  • Start Snapchat, gå til fanen Friends, og tryk på taleboblen med en blyant. Du vil se en blinkende markør i feltet To.
  • Skriv navnet på en ven, du vil føje til din gruppe, og vælg den. Gentag for alle, du vil føje til gruppechatten.
  • Tryk på Ny gruppe, indtast et navn, og tryk på Chat med gruppe for at oprette gruppen og begynde at chatte med chats, snaps, eller videochat.

Denne artikel forklarer, hvordan man laver en gruppechat på Snapchat, så du kan sende en besked til grupper af venner.

Sådan laver du en gruppechat på Snapchat

Det er nemt at lave gruppechat, og du kan lave lige så mange, du vil@!

  1. Åbn Snapchat-appen på din iOS- eller Android-enhed, og log ind på din konto, hvis det er nødvendigt.
  2. Naviger til fanen Venner ved at trykke på taleboble-ikonet nederst til venstre på skærmen eller ved at stryge til højre på skærmen.
  3. Tryk på taleboblen med blyanten i øverste højre hjørne af fanen Venner.
  4. Du bør se en tekstmarkør blinke i feltet Til: øverst på skærmen Ny chat. Begynd at skrive fornavnet eller brugernavnet på en ven, du vil føje til din gruppe, og vælg det fra listen nedenfor. Alternativt kan du rulle ned for at vælge vennen manuelt.

    Image
    Image
  5. Gentag trin fire for alle de venner, du vil føje til din gruppe. Du kan tilføje op til 31 venner til en enkelt gruppe.

    Hvis du skifter mening om en ven, du har tilføjet til feltet Til:, skal du bare trykke for at placere tekstmarkøren bag vedkommendes navn og trykke på tilbagetasten for at slette vedkommende.

  6. Når du har tilføjet alle de venner, du ønsker i din gruppe, kan du valgfrit navngive gruppen ved at trykke på Ny gruppe øverst på skærmen og indtaste et navn.
  7. Tryk på den blå Chat med gruppe knap for at oprette gruppen. Gruppechatten åbnes automatisk, så du kan begynde at chatte med det samme.

    Image
    Image

Sådan administrerer du din Snapchat-gruppe

Du kan administrere din Snapchat-gruppe fra gruppechatten ved at trykke på menuikonet øverst til venstre på skærmen. Du vil se en liste over venner i gruppen sammen med andre muligheder, der giver dig mulighed for at gøre følgende:

  • Del din placering med gruppen
  • Rediger gruppenavnet
  • Tænd for Forstyr ikke-indstillingen
  • Gem automatisk gruppehistorier
  • Føj flere venner til gruppen
  • Forlad gruppen

Når en gruppe er blevet oprettet, kan du ikke fjerne venner fra den. Hvert medlem kan kun fjerne sig selv fra gruppen ved at trykke på menuikonet øverst til venstre og vælge Forlad gruppe.

Hvor finder du din gruppe

Tidligere versioner af Snapchat-appen bruges til at vise en fane Grupper på fanen Venner, men den funktion er siden blevet fjernet i nyere versioner. Hvis du ofte interagerer med din gruppe, vil gruppen blive opført i dine seneste samtaler på fanen Venner - på samme måde som samtaler, du har med individuelle venner, vises der.

Tryk bare på gruppenavnet fra din Venner-fane for at åbne gruppechatten. Hvis du ikke har interageret med en gruppe i et stykke tid, eller du har ryddet dine samtaler, kan du finde en gruppe ved at trykke på forstørrelsesglasset eller søgefeltet øverst på skærmen på en hvilken som helst fane og laver en søgning efter gruppenavnet.

Sådan bruger du din Snapchat-gruppe

Der er tre hovedmåder at interagere med din Snapchat-gruppe på:

Chat: Dette er den mest åbenlyse og grundlæggende gruppefunktion. Bare tryk på gruppenavnet for at åbne chatten og begynde at chatte med tekst (med muligheder for at sende billeder, snaps fra Memories, Bitmoji-klistermærker og mere). Chats, der sendes i grupper, slettes automatisk efter 24 timer.

Snaps: Når du tager et nyt billede eller videobillede gennem kamerafanen, kan du vælge gruppenavnet fra din venneliste for at sende det til alle i gruppen.

Videochat: Du kan begynde at videochatte med op til 15 venner i en gruppe fra gruppechatten.

Anbefalede: