Hvorfor du ikke har muligheden for Facebook Marketplace

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor du ikke har muligheden for Facebook Marketplace
Hvorfor du ikke har muligheden for Facebook Marketplace
Anonim

Facebook Marketplace er en populær funktion indbygget i det sociale Facebook-netværk, som bruges af over 800 millioner brugere hver måned til at købe og sælge produkter og tjenester.

Facebook Marketplace-tjenesten kan tilgås direkte fra Facebook gratis via følgende metoder:

  • Facebook-websted: Klik på linket Marketplace i hovedmenuen i venstre side af skærmen.
  • Facebook-apps: Tryk på ikonet, der ligner tre vandrette linjer for at åbne den sekundære menu, og tryk derefter på Marketplace. Hvis du ikke kan se linket, kan det være skjult under See More linket. Tryk på den for at se alle menuindstillingerne.

Mens Facebook Marketplace norm alt kan findes via de to ovenstående metoder, kan muligheden nogle gange forsvinde helt på grund af et teknisk problem eller en begrænsning på en konto.

Her er, hvad du behøver at vide om, hvordan du føjer Marketplace til Facebook og for at få det ikon til at blive vist igen i apps og på Facebook-webstedet.

Årsager til, hvorfor Facebook Marketplace-ikonet mangler

Hvis du har åbnet Facebook-webstedet eller -appen, og Facebook Marketplace-ikonet ikke vises, er der en række potentielle årsager, der kan ligge bag dette problem.

  • Du er under 18. Facebook Marketplace er kun tilgængelig for Facebook-brugere, der er 18 år eller derover.
  • Din hjemregion er ikke understøttet Facebook Marketplace er kun tilgængelig i 50 lande, herunder USA, Canada og Australien. Hvis din hjemmeadresse på din Facebook-profil er indstillet til et land, der ikke understøttes, vises Facebook Marketplace-ikonet ikke.
  • Du er i et ikke-understøttet land. At rejse til et land, der ikke understøttes af Facebook Marketplace, kan også medføre, at muligheden forsvinder fra Facebooks websted og apps.
  • Din enhed understøttes ikke. Facebook Marketplace fungerer kun på iPhone 5 eller nyere, Android- og iPad-enheder. Det virker ikke på iPod touch.
  • Din Facebook-konto er ny. Facebook Marketplace har været kendt for slet ikke at blive vist for nye Facebook-brugere. Dette er sandsynligvis gjort for at forhindre svindlere i at oprette nye konti og sælge falske produkter kort efter at have fået tidligere konti udelukket fra platformen.
  • Det er skjult i den dynamiske menu Hovedikonmenuen i Facebook-apps er dynamisk og viser genveje til Facebook-funktioner, som du bruger mest. Hvis du går et stykke tid uden at bruge Facebook Marketplace, kan ikonet forsvinde. Tryk på thre-line icon i hovedmenuen for at se flere Facebook-tjenester.
  • Din adgang er blevet tilbagekaldt af Facebook. Dette kan ske, hvis du brugte Marketplace på en måde, der overtræder dens politikker eller standarder.

Sådan får du Marketplace på Facebook

Hvis du i øjeblikket ikke har Facebook Marketplace efter at have logget ind på Facebook, er der flere ting, du kan prøve for at få det til at blive vist.

  1. Log ud af Facebook-webstedet eller -appen, og log derefter ind igen.
  2. Afinstaller og geninstaller Facebook-appen på din mobilenhed.

    Sådan afinstallerer du apps på iOS, og hvordan du afinstallerer apps på Android-enheder.

  3. Skift dit hjemland til et, der understøttes af Facebook Marketplace. Gå til din Facebook-profil, klik på Om, og klik på plustegnet for at tilføje en by eller Redigerfor at ændre din nuværende by.

    Image
    Image
  4. Brug en ny Facebook-konto dagligt, kommenter indlæg, og tilføj venner. Når Facebook opdager, at din konto er ægte og ikke er en falsk lavet til at sælge produkter, kan Marketplace-funktionaliteten låses op.
  5. Besøg Facebook Marketplace-webstedet direkte i en webbrowser. Dette kan være en god backup-mulighed, hvis linket nægter at blive vist på Facebooks hovedwebsted og i apps.

Jeg kan ikke finde Facebook Marketplace-appen

Mens der er separate apps til Facebook Local og Facebook Messenger, fungerer Facebook Marketplace fuldstændigt inden for Facebooks hovedapp og websted. Hvis du installerer apps på en ny telefon eller tablet, er det eneste, du behøver for at få adgang til Facebook Marketplace, den primære Facebook-app.

Der er ingen officiel Facebook Marketplace Android-app at downloade, og der er heller ingen til iOS-enheder som iPhone og iPad.

Hvis du tidligere har brugt en selvstændig Facebook Marketplace-app, var det sandsynligvis en uofficiel app. Nogle mennesker kan lide at bruge tredjeparts Facebook Marketplace-apps, men de er ikke nødvendige og har ofte mindre funktionalitet end Facebook-hovedappen.

Anbefalede: