Hvad er Samsung DeX, og hvordan virker det?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Samsung DeX, og hvordan virker det?
Hvad er Samsung DeX, og hvordan virker det?
Anonim

Samsung DeX er en kombination af hardware og software, der giver dig mulighed for at forvandle en smartphone eller tablet til en stationær computer. Det fungerer med Samsung Galaxy S8 og nyere, Galaxy Note 8 og nyere, og Tab S4-tablets. Alligevel er oplevelsen forskellig afhængig af den enhed, du har.

For en komplet liste over systemkrav til at køre Samsung DeX, se Samsungs websted.

Hvad er Samsung DeX?

Dex udvider Android Multi-Window eller delt skærm-tilstand, så du nemt kan multitaske mellem apps, værktøjer og enheder. I DeX-tilstand kan du se hele din liste over apps, få adgang til et skærmtastatur, søge efter apps og elementer og få adgang til og redigere din telefons billeder og filer. Du kan også besvare sms-beskeder og besvare opkald.

DeX er ikke en fuldgyldig desktop-erstatning. Det er en ledsager, der er langsommere og mindre dynamisk end et traditionelt skrivebordsmiljø. For eksempel kan du ikke åbne flere Google Docs eller Sheets på samme tid, som du kan på en bærbar eller stationær computer. Dette kan udgøre et problem for nogle mennesker, såsom forfattere, analytikere og finansielle fagfolk. DeX er også begrænset til brugen af mobilapps, som muligvis har mindre funktionalitet end desktop-apps, og der er ingen browserudvidelser som f.eks. annonceblokkere eller adgangskodeadministratorer.

Sådan konfigurerer du Samsung DeX, og hvad du kan gøre med det.

Sådan kører du Samsung DeX på Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4

Hvis du har en Galaxy Note 9-smartphone, leveres den med Samsung DeX-software installeret. Alt du behøver er en USB-til-HDMI-adapter og en skærm, der har en HDMI-indgang. Sæt kablet i smartphonen og skærmen for at starte opsætningen automatisk.

Image
Image

Når du har tilsluttet dine enheder, vises en velkomstskærm på displayet. Vælg Start Samsung DeX. Naviger gennem tips, gennemgå servicevilkårene, og vælg derefter Start. Når DeX starter, kan du bruge din telefon, som om den var en stationær computer.

Du kan også bruge din smartphone, som du plejer, mens du bruger den eksterne skærm til en præsentation, demo eller anden aktivitet. Dette er en velsignelse for forretningsrejsende, der kan gemme en præsentation eller video på deres telefon og derefter projicere den til et display i et mødelokale eller andre forretningsmiljøer. Du kan også se videoer fra Netflix eller andre streamingtjenester på en separat skærm.

Galaxy Tab S4-tabletten har også en indbygget DeX-tilstand, og du kan nemt skifte mellem almindelig og DeX-tilstand. Du kan bruge DeX-tilstand på en tabletskærm eller ved at slutte den til en skærm ved hjælp af USB-til-HDMI-adapteren fra Samsung.

Hvad er DeX Pad?

Samsung DeX Pad forvandler en Galaxy S9, S9+ eller nyere til en touchpad, mens den også oplader en smartphone. Når du er tilsluttet, får du lignende funktionalitet, som du ville bruge adapterkablet, herunder adgang til apps, billeder og dokumenter på en større skærm. Touchpad-funktionaliteten understøtter rulning, klik (enkelt- og dobbelttryk) og pinch-to-zoom.

Image
Image

DeX Pad har en HDMI Out-port, to USB 2.0-porte og en USB Type-C-port.

Hvad er DeX Station?

DeX Station tilføjer flere funktioner, herunder Ethernet-forbindelse til adgang til netværksfiler og muligheden for at bruge et telefonkamera til videochat.

Image
Image

Ligesom DeX Pad oplader stationen en Samsung-telefon. Den er også let og nem at transportere. DeX Station har et justerbart stik, så du kan få en god vinkel på din smartphones skærm.

I DeX-tilstand vil du se smartphoneskærmen på den eksterne skærm. Du kan bruge Screen Mirroring, hvilket betyder, at telefonen og skærmen viser den samme skærm. For at navigere i DeX-tilstand skal du tilslutte en USB- eller Bluetooth-mus. I Screen Mirroring-tilstand kan du bruge din telefon som touchpad. I begge tilstande kan du bruge et eksternt tastatur eller det virtuelle tastatur, der er indbygget i DeX.

Skal du få DeX?

Konceptet med DeX er interessant. Dette kan være en voksende kategori, efterhånden som telefoner bliver mere kraftfulde og arbejdspladser mere mobile. På dette tidspunkt er DeX et godt bud for forretningsfolk, der rejser rundt og holder præsentationer eller videodemonstrationer og er trætte af at spilde tid på at prøve at dele deres skærm, mens deltagerne ser med glaserede øjne. Hvis du arbejder ved et skrivebord hele dagen, er du måske bedre stillet med en traditionel computer, i det mindste lige nu.

Anbefalede: