Linksys WRT160N Standardadgangskode

Indholdsfortegnelse:

Linksys WRT160N Standardadgangskode
Linksys WRT160N Standardadgangskode
Anonim

Standardadgangskoden til Linksys WRT160N-routeren er admin. Denne adgangskode, som de fleste adgangskoder, skelner mellem store og små bogstaver, hvilket i dette tilfælde betyder, at alle bogstaverne skal være med små bogstaver.

Når du bliver bedt om WRT160N-brugernavnet, skal du bare lade feltet stå tomt. Nogle Linksys-routere bruger et standardbrugernavn, men det er ikke tilfældet med WRT160N.

192.168.1.1 er standard-IP-adressen for Linksys WRT160N.

Selv om denne router kommer i tre forskellige hardwareversioner, er standardbrugernavnet, adgangskoden og IP-adressen nævnt ovenfor de samme for hver version.

Image
Image

Hjælp! WRT160N-standardadgangskoden virker ikke

Når standardadgangskoden til en router ikke længere virker, betyder det højst sandsynligt, at adgangskoden er blevet ændret til noget andet, sandsynligvis noget meget mere sikkert. Standardadgangskoden til WRT160N-routeren er alt for let for nogen at gætte, hvilket sandsynligvis er grunden til, at den blev ændret.

Det gode er, at du bare kan nulstille routeren tilbage til standardindstillingerne for at gendanne standardadgangskoden og logge ind med admin.

Sådan nulstiller du Linksys WRT160N-routeren:

  1. Sørg for, at routeren er tilsluttet og tændt.
  2. Vend WRT160N rundt til bagsiden, hvor kablerne er tilsluttet.
  3. Tryk og hold Nulstil-knappen nede i 5-10 sekunder med noget lille og skarpt som en papirclips.
  4. Vent 30 sekunder på, at routeren nulstilles helt.
  5. Tag strømkablet ud af routerens bagside i blot et par sekunder, og tilslut det derefter igen.
  6. Vent endnu 30 sekunder, før WRT160N tænder igen og afslutter opstart.
  7. Nu hvor routeren er blevet nulstillet, kan du logge ind på adressen https://192.168.1.1 ved hjælp af admin-adgangskoden.
  8. Husk at ændre routerens adgangskode til noget mere sikkert nu, hvor det er blevet gendannet til admin. Du kan gemme det i en gratis adgangskodeadministrator for at sikre, at du aldrig mister det.

På dette tidspunkt, efter at have nulstillet WRT160N-routeren, skal du genindtaste de tilpasninger, du havde før nulstillingen. For eksempel skal trådløse netværksindstillinger som SSID og adgangskode genindtastes, ligesom alle brugerdefinerede DNS-servere osv.

Hjælp! Jeg kan ikke få adgang til min WRT160N-router

Du burde kunne få adgang til WRT160N-routeren på adressen https://192.168.1.1. Hvis du ikke kan, betyder det bare, at IP-adressen blev ændret på et tidspunkt, men du har glemt, hvad den nye er.

I modsætning til hvordan du skal nulstille routeren, hvis du glemmer adgangskoden, skal du bare grave lidt for at finde ud af WRT160N IP-adressen. Det, du skal gøre, er at finde standard-gateway-IP-adressen på en computer, der er tilsluttet routeren. Det er den IP-adresse, der er den, du skal bruge som URL for at få adgang til routeren.

Anbefalede: