Er Wii U et bærbart system som Nintendo 3DS?

Indholdsfortegnelse:

Er Wii U et bærbart system som Nintendo 3DS?
Er Wii U et bærbart system som Nintendo 3DS?
Anonim

Nintendo Wii U er en hjemmevideospilkonsol og efterfølgeren til Wii. Den konkurrerer med Microsoft Xbox One og Sony PlayStation 4. Wii U GamePad er standardcontrolleren til Wii U-spillekonsollen. Det ligner et bærbart spilsystem, men det virker ikke som en Nintendo 3DS eller Nintendo DS.

Image
Image

Wii U GamePad er en controller

Wii U er ikke et bærbart spilsystem, og i modsætning til Nintendo DS og Nintendo 3DS er controlleren ikke beregnet til at blive spillet uden for huset eller væk fra Wii U-konsollen. Ligesom Wii er Wii U-konsollen beregnet til at blive spillet indendørs.

Dens mest fremtrædende funktion er den 6-tommers berøringsskærm, der er indlejret i controlleren, hvilket gør det nemt at se, hvorfor det kan forveksles med et bærbart spilsystem. GamePad-controlleren har kontroller, der ser bekendt ud for alle, der nogensinde har brugt en DS eller 3DS. Det er dog ikke en fritstående enhed.

Du kan tage en Nintendo DS eller 3DS med over alt, og det vil fungere. Hvis du adskiller Wii U GamePad-controlleren fra Wii U-konsollen, virker den ikke.

Sådan fungerer Wii U-controlleren

Wii U-controlleren sender trådløst information til og fra Wii U-konsollen ved hjælp af en proprietær overførselsprotokol og software. Konsollen er en væsentlig del af Wii U-systemet. Uden den er controlleren ubrugelig. Selvom du kan vælge at spille Wii U-spil på controllerens indlejrede skærm i stedet for på et fjernsyn, er controlleren ikke en separat spillekonsol. Når det er sagt, har den en masse fede funktioner. Når Wii U GamePad er i nærheden af Wii U-konsollen, kan den:

  • Lyd anden skærmfunktionalitet.
  • Bliv brugt til at spille et spil på GamePad uden tv-skærm.
  • Bruges som fjernbetjening til fjernsyn.
  • Arbejde sammen med andre kompatible Wii-controllere.
  • Faciliter visuel chat ved hjælp af controllerens frontvendte kamera.

Om Wii U-konsollen og GamePad

Når du køber en Wii U, medfølger konsollen, en GamePad og nødvendige stik i æsken. Hvis mere end én person skal spille, skal du købe en ekstra controller, men det vil ikke være en GamePad, fordi Wii U ikke understøtter mere end én.

Hvis du ejer eller planlægger at købe mange spil, har du muligvis brug for et eksternt drev, fordi Wii U-konsollen ikke har meget lagerplads. Wii U understøtter eksterne drev, der er sat i en af fire USB-porte på konsollen. Nintendo vedligeholder en liste over kompatible eksterne drev.

Wii U-konsollen er bagudkompatibel med tidligere Wii-spil, og der er masser af fantastiske spil tilgængelige. Andet tilbehør, du måske ønsker at tilføje, omfatter en mikrofon, headset og racerhjul.

Anbefalede: