Hvad er Samsung Galaxy Home?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Samsung Galaxy Home?
Hvad er Samsung Galaxy Home?
Anonim

Galaxy Home er Samsungs smarte højttaler med dens virtuelle Bixby-assistent. Den blev introduceret i august 2018.

Betænkt som en stereoerstatning, Galaxy Home udfylder en lignende rolle som konkurrerende produkter, Apple HomePod, Google Home Max og Sonos-højttalere.

En smart højttaler fra Samsung

The Galaxy Home blev først annonceret ved Samsungs Unpacked-begivenhed i New York City. Hjemmetaleren blev vist på scenen og vist frem for deltagerne bagefter, men specifikke detaljer om højttaleren blev ikke afsløret, og deltagerne fik ikke praktisk tid med enheden.

Galaxy Home har et distinkt udseende med en sort krop, der huser omnidirektionelle diskanthøjttalere, som understøttes af tre metalben. Højttalerens udseende er blevet sammenlignet med ting som et vinglas og BBQ-grill.

Image
Image

Spotify blev promoveret som premieremusiktjenesten, dybt integreret i Galaxy Home. For eksempel vil brugere, der lytter til musik gennem Spotify, i fremtiden kunne flytte fra en Samsung-telefon til et Samsung-tv til Galaxy Home.

Det er uklart, om flere musiktjenester vil blive inkluderet på højttaleren ud over Spotify. Apple HomePod bruger udelukkende Apple Music, mens Google Home Max- og Sonos-højttalere understøtter flere musiktjenester direkte.

Galaxy Home vil dog understøtte "casting" af musik til højttaleren, hvilket vil hjælpe med at åbne den op for andre musiktjenester - på samme måde som HomePod fungerer med AirPlay.

Bixby er Galaxy Homes indbyggede virtuelle assistent

Image
Image

Sammen med musik er den anden fremhævede hovedkomponent i Galaxy Home dens stemmestyrede virtuelle assistent, Bixby. Galaxy Home indeholder otte mikrofoner for at hjælpe Bixby med avanceret lytning og forståelse.

Vi ved, at Bixby er i stand til at administrere enhedsindstillinger, telefonopkald, sms'er, vejr, påmindelser og mere af understøttede telefoner, så det ville give mening at se den samme funktionalitet også vises på dens højttaler.

Samsung Galaxy Home-funktioner på et øjeblik

  • Bixby virtuel assistent
  • 8 mikrofoner
  • Lydteknologi fra AKG
  • 6 diskanthøjttalere og 1 subwoofer
  • Integration af SmartThings-hub til smarte hjem
  • Dyb Spotify-integration
  • Kapacitive berøringsknapper

Anbefalede: