Forstå en Network Lag Switch

Indholdsfortegnelse:

Forstå en Network Lag Switch
Forstå en Network Lag Switch
Anonim

En forsinkelsesswitch er et stykke udstyr installeret på et hjemmenetværk, som midlertidigt forsinker strømmen af trafik til internettet. I en onlinespilsammenhæng kan den fysiske skifte slås til for at forsinke gameplay for at give lagskifteren overhånd.

Lag-switches er ikke relateret til normale netværksswitches og er typisk ikke årsagen til generel forsinkelse på computernetværk.

Image
Image

Sådan fungerer en hardwarelagswitch

Et eksempel, der indikerer, at en forsinkelseskontakt bliver brugt, er, hvis modstanderen hopper rundt på skærmen, når du skyder på karakteren. Eller måske virker karakteren usynlig og fuldstændig uskadt fra skarpe billeder.

Lag switches er ikke en del af normal gameplay; onlinespillere, der bekymrer sig om sportsånd, bruger dem ikke. Nogle spilfællesskaber forbyder spillere, som de har mistanke om, h alter med vilje.

Når en forsinkelseskontakt aktiveres, kører den på en kort timer, der typisk varer et par sekunder. I løbet af denne tid blokerer den effektivt al netværkstrafik mellem spillekonsollen og internettet.

Fordi spillet genkender, at brugerens internet er nede, ser det ud til, at spilleren er sat på pause og ikke reagerer. Spillet sparker dog ikke brugeren ud, fordi det antager, at forbindelsen genoptages snart. I dette tidsrum kan brugeren dog spille lok alt.

Når forsinkelsestimeren udløber, synkroniseres den lokale enhed igen med onlinespillet, som ser ud for modstanderne i et pludseligt udbrud.

Sådan ser en Hardware Lag Switch ud

Den grundlæggende hardware-lag-switch er en lille Ethernet-enhed, hvor enten den orange eller grønne ledning af et CAT5-kabel er blevet splejset til en trykknap eller en anden fysisk switch.

Denne enhed opretter forbindelse til spilenheden (typisk en pc eller konsol) fra hjemmenetværksrouteren (eller bredbåndsmodem, hvis der ikke findes en router).

Andre typer forsinkelsesskift

Nogle videospilkonsoller er designet til at detektere hardwarelag-switches gennem en spændingsindikator, der forstår, hvornår kontakten er blevet vendt. Der er dog andre måder at simulere et tab af internetforbindelse, der fungerer meget som en fysisk forsinkelsesswitch.

Afbrydelse af netværkskablet i nogle få sekunder forstyrrer f.eks. trafikstrømmen til det punkt, at spillet ikke kan synkroniseres med internettet. Meget ligesom at bruge en forsinkelsesswitch, at trække Ethernet-kablet længe nok og derefter tilslutte det igen, er en uskyldig måde at h alte uden at bruge en forsinkelsesswitch.

Der er også software-baserede lag switche, der bruger et program til at oversvømme det lokale netværk med så meget data, at båndbredden næsten er brugt op. Dette svarer til at afbryde Ethernet-kablet eller skifte mellem en forsinkelsesswitch. Det kan dog ikke bruges for længe, ellers vil spillet antage, at spilleren ikke vender tilbage og vil afbryde forbindelsen fra spillet.

Anbefalede: