NETGEAR WNR1000 Standardadgangskode

Indholdsfortegnelse:

NETGEAR WNR1000 Standardadgangskode
NETGEAR WNR1000 Standardadgangskode
Anonim

Alle fire versioner af NETGEAR WNR1000-routeren leveres med et standardbrugernavn, adgangskode og IP-adresse. For at få adgang til routeren skal du åbne en webbrowser, gå til adresselinjen og indtaste 192.168.1.1, som er den IP-adresse, der er fælles for de fleste routere. Indtast derefter admin som standardbrugernavn og adgangskode som standardadgangskode (adgangskoden skelner mellem store og små bogstaver).

Hvis standardadgangskoden ikke virker

Hvis standardadgangskoden ikke virker for WNR1000-routeren, har nogen ændret det på et tidspunkt. For at returnere routeren til standardindstillingerne skal du nulstille routeren til dens fabriksindstillinger. Dette fjerner den ændrede adgangskode og brugernavn og gendanner derefter standardoplysningerne.

Nulstil og genstart er to separate koncepter. Genstart af routeren nulstiller ikke softwaren; den starter en ny session med de samme loginoplysninger.

Sådan nulstiller du en NETGEAR WNR1000-router:

  1. Sæt strømkablet i, og tænd for routeren.
  2. Vend WNR1000, så du har adgang til bagpanelet.
  3. Brug en papirclips eller en anden skarp genstand til at trykke på knappen Reset. Hold Reset-knappen nede i fem til 10 sekunder, eller indtil strømindikatoren blinker.
  4. Når strømindikatoren holder op med at blinke og bliver ensfarvet, er nulstillingen fuldført. Dette kan tage mindst 30 sekunder.

  5. Tag strømkablet ud i et par sekunder. Tilslut den derefter igen for at genstarte routeren.
  6. Vent mindst 30 sekunder på, at WNR1000 starter op.
  7. Når routeren er nulstillet, skal du gå til https://192.168.1.1 og indtaste admin for brugernavnet og password for adgangskode.

    Image
    Image
  8. For at sikre sikkerheden skal du ændre standardadgangskoden.

Adgangskoder skal være komplekse og svære at gætte. Brug en gratis adgangskodeadministrator til at gemme dine adgangskoder og finde dem hurtigt.

Gendan dine foretrukne indstillinger

Genindtast de andre brugerdefinerede indstillinger, hvis du vil have din router tilbage i samme tilstand, som den var i, før du nulstillede den. Hvis du f.eks. havde et trådløst netværk konfigureret, skal du indtaste det SSID og den adgangskode, du vil bruge. Det samme gælder for andre brugerdefinerede indstillinger, såsom DNS-servere.

For at undgå at indtaste disse oplysninger igen, hvis du nulstiller routeren i fremtiden, skal du sikkerhedskopiere routerens indstillinger til en fil. Find ud af, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner routerkonfigurationen i kapitel 6 i WNR1000-manualen i afsnittet "Administration af konfigurationsfilen".

Bundlinje

Som standard kan du få adgang til NETGEAR WNR1000-routeren på https://192.168.1.1, medmindre IP-adressen blev ændret efter den første gang blev konfigureret. Du behøver ikke at nulstille routeren bare for at lære dens IP-adresse. Brug i stedet en computer, der er tilsluttet routeren til at finde standardgatewayen.

Firmware og manuelle links

Alle downloads, brugervejledninger og supportartikler til denne router er tilgængelige på NETGEAR WNR1000v1 supportsiden. For information om din specifikke version, find den relevante i Vælg en anden version rullemenuen.

Vælg den korrekte firmware til din WNR1000-router. Klik på Downloads for at se og downloade al softwaren og firmwaren til din specifikke router.

Hver af de fire versioner af WNR1000-routeren har en separat brugervejledning:

  • Version 1
  • Version 2
  • Version 3
  • Version 4

Disse vejledninger er i PDF-format. Hvis PDF-manualen ikke åbnes, skal du installere en gratis PDF-læser.

Anbefalede: