De 9 bedste WiiWare-spil

Indholdsfortegnelse:

De 9 bedste WiiWare-spil
De 9 bedste WiiWare-spil
Anonim

Nogle af de bedste spil til Wii kommer ikke på disk, men kan i stedet downloades via indkøbskanalen. Her er de 9 bedste WiiWare-valg. Skarpe læsere vil bemærke, at størstedelen af disse er puslespil. Mens WiiWare-actionspil ofte er simple, ret dumme skydespil i arkadestil, er WiiWare-puslespil ofte vidunderligt geniale.

WiiWare er udgået, men disse oplysninger burde være nyttige for folk, der ejer spillene eller kan finde dem på andre systemer.

'Tales of Monkey Island'

Image
Image

What We Like

  • Sjove stemmeskuespil.
  • Sjov, tegneserieagtig kunststil.

What We Don't Like

  • Grafiske fejl og problemer med billedhastighed.
  • Nogle gåder er for nemme.

"Tales of Monkey Island" er en episodisk puslespil-eventyrspilserie bestående af 5 afsnit. De er alle fantastiske, så det giver mening at tælle dem som én, vidunderlig, sjov, smart WiiWare-titel.

"Tales of Monkey Island"-serien af spil kan også spilles på PlayStation 3, Microsoft Windows, iOS og andre Macintosh-operativsystemer.

'And Yet It Moves'

Image
Image

What We Like

  • Unik spilmekanik.
  • Niveauerne er lige udfordrende nok til at undgå at blive frustrerende.

What We Don't Like

  • Gameplayet er stort set det samme fra start til slut.
  • Indeholder ingen historie at tale om.

Et perfekt spil til Wii, der faktisk var origin alt udgivet til pc'en, dette unikke platformspil beder spillere om at flytte hele verden for at hjælpe en avatar med at nå sin destination. Med et fantasifuldt visuelt design, smarte puslespil og et gestusstyringssystem, der er langt bedre end tastaturets kontrolfunktioner i pc-originalen, er "AYIM" alt, hvad du kan ønske dig i en WiiWare-titel.

"And Yet It Moves" er også tilgængelig til Microsoft Windows, Linux, iOS og Macintosh-operativsystemer.

'World of Goo'

Image
Image

What We Like

  • Behageligt mærkelig visuel æstetik.
  • Varierede niveauer og udfordringer.

What We Don't Like

  • Kontrollerne kan være kræsne.

  • Ældre versioner af spillet mangler multiplayer.

Måske den første virkelig bemærkelsesværdige WiiWare-titel, og stadig en af de bedste, "World of Goo" kombinerer smarte, originale, fysikbaserede puslespil, smuk grafik og en meget lille, men morsom historie til en vidunderligt tilfredsstillende pakke.

"World of Goo" kan nu afspilles på Android, Nintendo Switch, Microsoft Windows, iOS, Linux og Macintosh operativsystemer.

'Kunststil: Orbient'

Image
Image

What We Like

Simpelt kontrolskema med to knapper.

What We Don't Like

Kan i øjeblikket kun spilles på japansk.

Et spil med smuk enkelhed, "Art Style: Orbient" beder spillere om at flytte en avatarplanet ved hjælp af andre planeters og stjerners gravitationsmasse. Selv når det er mest brut alt vanskeligt, er der stadig en vidunderlig fred i at glide forbi brændende sole til spillets æteriske score.

"Art Style: Orbient" er en genindspilning af et Game Boy Advanced-spil kaldet "Orbital", som kun blev udgivet i Japan, så den eneste måde at spille det på er at importere en patron eller finde en GBA-emulator og en ROM.

'Bit. Trip Runner'

Image
Image

What We Like

  • Generøs sværhedsgradskurve.
  • Upbeat soundtrack passer perfekt til temaet.

What We Don't Like

  • Primitiv grafik.
  • Højere niveauer er sandsynligvis for svært for de fleste afslappede spillere.

"Bit. Trip Runner" er et spil, hvor du skal få din lille løber til at hoppe og dukke de helt rigtige steder. Hurtigt, spændende og meget svært, spillet har også det typiske "Bit. Trip" retro-look og den fabelagtige brug af musik, der fylder hele serien. Der er seks spil i serien, inklusive en efterfølger, "Bit. Trip Presents Runner2: Future Legend of Rhythm Alien."

"Bit. Trip Runner" kan stadig spilles på Nintendo 3DS eller via Steam på Microsoft Windows-, Linux- og Macintosh-operativsystemer.

'Burn the Rope'

Image
Image

What We Like

  • Dejligt charmerende hovedperson.
  • Opfindsomme niveauer og forhindringer at overvinde.

What We Don't Like

  • Det er en åbenlys rip-off af "Cut the Rope."
  • Bevægelseskontrol kan være lidt vanskelig at vænne sig til.

Dette smarte puslespil beder spillerne om blot at brænde en kunstfærdig rebskulptur. Med interessante detaljer som eksploderende insekter og reb, der har brug for specielle flammer, gør "Burn the Rope" meget med et meget simpelt koncept.

"Burn the Rope" kan også købes til iOS. Spillet, det er baseret på, "You Have to Burn the Rope", er nemt at finde online.

'Tomena Sanner'

Image
Image

What We Like

Nemt nok for alle at spille.

What We Don't Like

Kernespillet er ligesom enhver anden endeløs løber.

Quirky og meget japansk, dette spil er intet mere end en mand, der løber frem, mens spillere trykker på knapperne på det helt rigtige tidspunkt. Fuld af underholdende animationer, "Tomena Sanners" store fejl er ikke dens enkelhed, men dens korthed; spillet er nemt færdigt på en time, og spillet bør ikke sælge for mere end $2.

Der er også en version af "Tomena Sanner" til iOS-enheder.

'Max and the Magic Marker'

Image
Image

What We Like

Puslespil kræver, at spillerne bruger deres fantasi.

What We Don't Like

Gryndeligt gentagne soundtrack.

"Max and the Magic Marker" beder spillerne om at bruge en magisk markør til at skabe trapper og andre objekter for at hjælpe Max med at komme derhen, hvor han skal. På trods af frustrationerne ved at tegne frihånd med Wii-fjernbetjeningen, hvilket gør spillet mere vanskeligt og frustrerende end den originale pc-version, er spillet stadig sjovt og geni alt.

"Max and the Magic Marker" kan også afspilles på Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 3, iOS, Windows Phone og Macintosh-operativsystemer.

'LIT'

Image
Image

What We Like

Musikken og lyseffekterne lykkes med at skabe en uhyggelig atmosfære.

What We Don't Like

Ingen tutorials i spillet betyder, at du bogstaveligt og billedligt t alt går rundt i mørket.

Dette geniale puslespil beder spillere om at navigere i et mørkt rum fyldt med dødbringende uhyggelige kravler ved at skabe sikre lyszoner ved hjælp af lamper, computerskærme og knuste vinduer. Spillet starter som et geni alt puslespil, men bliver frustrerende, da krav til spillerens reflekser forpurres af kontrolproblemer, der gør nogle simple handlinger alt for vanskelige. Den uhyggelige atmosfære og originalitet gør denne her værd at prøve.

"LIT" blev også udgivet som et gratis spil til iOS, Android og Microsoft Windows.

Anbefalede: