Fujitsu Diagnostic Tool Review (et gratis HD-testværktøj)

Indholdsfortegnelse:

Fujitsu Diagnostic Tool Review (et gratis HD-testværktøj)
Fujitsu Diagnostic Tool Review (et gratis HD-testværktøj)
Anonim

Fujitsu Diagnostic Tool er et harddisktestprogram, der kun fungerer med Fujitsu-harddiske.

Programmet er tilgængeligt i to former: et, der kører fra Windows som et almindeligt program, og et andet, der fungerer fra en diskette, hvilket betyder, at du kan bruge det, uanset hvilket operativsystem der kører på din harddisk.

Image
Image

Denne anmeldelse er af Fujitsu Diagnostic Tool til Windows v1.12 og til DOS v7.0. Fortæl os venligst, hvis der er en nyere version, vi skal gennemgå.

Mere om Fujitsu Diagnostic Tool

Fujitsu Diagnostic Tool til Windows kan bruges på Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000. DOS-versionen er uafhængig af operativsystemet, fordi den kører uden for operativsystemet, hvilket betyder, at du kan bruge den på enhver computer, der har Fujitsu-harddiske.

Både DOS- og Windows-versionen af Fujitsu Diagnostic Tool kan køre to tests:

  • Hurtigtest: Denne hurtige test tager omkring tre minutter og udfører en tilfældig læsetest på harddisken.
  • Comprehensive Test: En Comprehensive Test udfører også en tilfældig læsetest, men inkluderer også en overfladetest. Den tid, der kræves til denne test, vil variere afhængigt af størrelsen på harddisken.

Fujitsu Diagnostic Tool viser hvert drevs modelnavn, serienummer, firmware og resultatet af hver test.

Du skal muligvis udskifte harddisken, hvis den ikke består nogen af dine tests.

Fujitsu Diagnostic Tool Fordele og ulemper

Heldigvis har denne harddisktester nogle gode fordele:

What We Like

  • Fungerer med alle operativsystemer.
  • Nem at bruge.
  • Windows-versionen kræver ikke installation (bærbar).
  • Begge versioner er små i størrelsen.

What We Don't Like

  • Fungerer kun med Fujitsu-harddiske.
  • DOS-versionen har ikke en grafisk brugergrænseflade.

Tanker om Fujitsu Diagnostic Tool

Windows-værktøjet er nemt at bruge, fordi der næsten ikke er nogen knapper i programmet, og ingen af dem er forvirrende eller svære at finde.

Den mest indlysende ulempe ved Fujitsu Diagnostic Tool er, at du skal have en Fujitsu-harddisk for at køre enhver scanning. Hvis du ikke gør det, kan du stadig starte til disketteprogrammet og køre Windows-programmet, men ingen af dem vil lade dig scanne nogen af drevene.

Hvad hvis jeg ikke har en Fujitsu-harddisk?

Som vi sagde ovenfor, kan dette program kun scanne en Fujitsu-harddisk. Selvom dette er fantastisk, hvis det er den type harddisk, du har, er det ikke så godt, hvis du åbner programmet kun for at finde ud af, at det ikke scanner noget.

Heldigvis er der flere andre gratis harddisktestværktøjer, som kan bruges til at scanne harddiske fra andre producenter. Seagate SeaTools, HDDScan og Windows Drive Fitness Test (WinDFT) er blot nogle få eksempler.

Et par diskpartitioneringsværktøjer kan også køre grundlæggende overfladetest på dine harddiske, og de understøtter norm alt en lang række HDD'er, ikke kun Fujitsu-drev. MiniTool Partition Wizard Free er et eksempel.

Anbefalede: