Microsoft strømliner Word, Excel, PowerPoint Mobile Apps

Microsoft strømliner Word, Excel, PowerPoint Mobile Apps
Microsoft strømliner Word, Excel, PowerPoint Mobile Apps
Anonim

What: Microsoft Office-mobilapps Word, Excel og PowerPoint har fået en ny, strømlinet grænseflade.

How: Microsoft skubbede opdateringen automatisk, men du skal muligvis tvinge til at afslutte apps (selvom du lige har downloadet dem) for at se ændringerne.

Why Do You Care: Oprettelse og redigering af Office-dokumenter på din iPhone er lige blevet lidt mindre kompleks.

Image
Image

Microsoft Office-mobilapps fik et ansigtsløft, som strømlinede de foregående fem faner nederst til kun tre. Nu har du en Hjem-knap, en Ny-knap og en Åbn-knap, der giver dig mulighed for at oprette og redigere alle Word-, Excel- eller PowerPoint-dokumenter på din iPhone.

Hvis du trykker på knappen Hjem til venstre, vises en liste over de seneste dokumenter for den app, du bruger. Knappen Ny (det midterste Plus-ikon) giver dig en skærm som dem ovenfor, med app-specifikke skabeloner til at oprette nye dokumenter. Ikonet Åbn filmappe viser en liste over dokumenter, du har på din iPhone, i appen Filer eller andre steder, f.eks. OneDrive. Du kan også tilføje et sted her.

Image
Image

Grænsefladen ændres kun en lille smule, hvis du har iOS 13's Dark Mode aktiveret. Banneret på tværs af toppen viser ikke længere appens farve; du bliver nødt til at se på farven på knappen Ny (plus-ikon) nederst for at se det.

Hvis du ønsker at arbejde med Microsoft Office-dokumenter på farten via din iPhone, kan denne enkle ændring gøre tingene lidt mindre komplekse, end de var før. Alt dette er måske blot en forsmag på, hvad der kommer, da Microsoft fortsætter med at arbejde på en integreret Office beta-app via Apples TestFlight-system.

Anbefalede: