Hyundai fokuserer på føreren med nye AI-systemer

Hyundai fokuserer på føreren med nye AI-systemer
Hyundai fokuserer på føreren med nye AI-systemer
Anonim

Bilteknologi er nået langt på kort tid, og industrien viser ingen tegn på at bremse farten.

Eksempel? Hyundai Mobis har netop afsløret et innovativt bioteknologisk system, der vil befolke kommende kabiner i nyfremstillede biler. Smart Cabin Controller bruger avancerede sensorer til at analysere førerens helbred og tage passende skridt, når det er nødvendigt.

Image
Image

Hvad betyder det helt præcist? Kabinen analyserer vitale tegn, såsom kropsholdning, puls og hjernebølger. Hyundai omtaler denne teknologi som en 'avanceret hjerne' og bemærker, at kabinen automatisk skifter til en autonom kørselstilstand, hvis den mærker noget g alt, såsom et helbredsproblem, en stigning i angst eller en spritbilist.

Den vil også automatisk åbne vinduerne eller skifte til en ekstern cirkulationstilstand, når CO2 bliver for høj. Ret smart.

Smart Cabin Controller integrerer fire hovedsensorer: et 3D-kamera til kropsholdning, en EKG-sensor på rattet til hjertesundhed, en ørebaseret sensor til måling af hjernebølger og en HVAC-sensor til temperatur, fugtighed og CO2-niveau.

Virksomheden håber, at denne teknologi vil forvandle biler til "bevægelige sundhedstjekcentre" og indikerer, at dette kun er begyndelsen, med fremtidige tilføjelser planlagt for at forhindre bilsyge og dirigere chauffører til en skadestue i tilfælde af et alvorligt helbredsproblem, såsom hjertestop.

Selvfølgelig er denne controller i øjeblikket i en "ny tilstand", så forvent ikke, at den ruller ud med dette års Hyundai-modeller. Virksomheden vil have mere at annoncere i de kommende måneder, efterhånden som Smart Cabin Controller fortsætter udviklingen.

Anbefalede: