Galaxy Watch4-fans har endelig et alternativ til Bixby

Galaxy Watch4-fans har endelig et alternativ til Bixby
Galaxy Watch4-fans har endelig et alternativ til Bixby
Anonim

Samsung Galaxy4-smartwatchejere får en bunke nye funktioner i dag takket være én nøgleintegration.

Virksomheden har annonceret, at Google Assistant nu er tilgængelig til download til Galaxy4-ure, som det fremgår af en officiel pressemeddelelse. Dette træk giver forbrugerne adgang til hjælp på farten med de naturlige stemmeinteraktioner, som Google Assistant-brugere er kommet til at forvente.

Image
Image

Du kan bruge stemmekommandoer til at få adgang til den digitale assistent eller omprogrammere hjemknappen til at fungere som en genvej. Når den først er tilgået, kan Google Assistant besvare forespørgsler om vejret, hjælpe med anvisninger, svare på sms'er og gøre næsten alt hvad rivaliserende assistenter som Siri og Alexa udmærker sig med.

Selvfølgelig vil Samsung-fans stadig have adgang til virksomhedens proprietære digitale assistent, Bixby. Google Assistant er en tilvalgsfunktion, der er tilgængelig som download fra i dag.

Ud over USA vil Google Assistant være tilgængelig til Galaxy4-ure forskellige steder i verden, såsom Storbritannien, Japan, Tyskland, Irland, Korea, Canada og Australien. Som sådan vil tjenesten understøtte 12 sprog, der passer til en bred vifte af forbrugere.

Dette skridt er en del af et større partnerskab mellem Samsung og Google, da virksomhederne for nylig gik sammen om at bygge den forenede Wear OS 3-platform for at bringe mange populære Google-tjenester til Samsungs bærbare enheder. Disse omfatter Google Play, Google Maps, Google Pay, YouTube og mere.

Watch4-brugere kan downloade Google Assistant gennem urets Play Butik-app.

Anbefalede: