Sådan slukker du for en Kindle Paperwhite

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du for en Kindle Paperwhite
Sådan slukker du for en Kindle Paperwhite
Anonim

Hvad du skal vide

  • Der er ingen måde at helt slukke for en Kindle Paperwhite.
  • For at slukke skærmen på en Kindle Paperwhite skal du trykke og holde afbryderknappen nede og derefter trykke på Skærm fra.

  • Hvis dit Kindle Paperwhite-batteri aflades for hurtigt, når det ikke er i brug, skal du aktivere flytilstand og slukke for skærmen.

Denne artikel forklarer, hvordan du slukker en Kindle Paperwhite-skærm og aktiverer flytilstand. Der er ingen måde at slukke for en Kindle Paperwhite i traditionel forstand, så at slå flytilstand til og slukke for skærmen er det tætteste, du kan komme.

Sådan slukker du for en Kindle Paperwhite

Din Kindle Paperwhite er designet til automatisk at gå i lavenergitilstand, når du ikke har brugt den i et stykke tid, men du kan også lukke skærmen fuldstændigt, hvis du vil spare mere strøm. Hvis du ikke skal bruge din Kindle i et stykke tid, kan du overveje at bruge denne metode til at slukke skærmen.

Sådan slukker du en Kindle Paperwhite-skærm:

  1. Tryk og hold power-knappen.
  2. Tryk Skærm fra.

    Image
    Image
  3. Kindle-skærmen slukkes.

Hvordan slukker jeg helt for min Kindle Paperwhite?

Der er ingen måde at slukke for en Kindle Paperwhite helt. I modsætning til tablets, telefoner og andre enheder er Kindle Paperwhite ikke designet til at slukke helt. Du kan genstarte den, og du kan slukke for skærmen, men du kan faktisk ikke slukke for enheden på en måde, der efterlader den i en helt slukket tilstand.

Hvis du vil forhindre dit batteri i at dræne, når du ikke bruger din Paperwhite, kan du slå flytilstand til udover at slukke for skærmen. Flytilstand deaktiverer kommunikationshardwaren i din Paperwhite og får den til at gå i den lavest mulige strømtilstand.

Sådan slår du flytilstand til på en Paperwhite:

  1. Tryk og træk ned fra toppen af skærmen.
  2. Tap Flytilstand (flyikon).
  3. Din Kindle går i flytilstand.

    Image
    Image

Hvorfor slukker min Kindle Paperwhite ikke?

The Kindle Paperwhite er en e-læser, så den er designet til at give en oplevelse så tæt på at læse på papir som muligt. Generelt har disse enheder designet den til at være klar i det øjeblik, du tager den op (det ville være irriterende at vente på, at en bog starter op, hver gang du vil læse den). Desuden bruger e-ink-skærme kun strøm, når de skifter tilstand, så når tekst (eller et billede) vises på skærmen, bruger den ingen strøm til at gøre det.

FAQ

    Hvordan genstarter jeg en Kindle Paperwhite?

    Genstart af en Paperwhite kan løse flere problemer. Den nemmeste måde at gøre det på er at holde Power nede, indtil en menu vises, og derefter trykke på Restart Ellers skal du vælge Mere (tre linjer) > Settings > More (tre linjer) > Genstart

    Hvordan nulstiller jeg en Kindle Paperwhite?

    Du kan nulstille en Paperwhite til fabriksindstillingerne i den samme menu, som du bruger til at genstarte den. Tryk på Mere (tre linjer) > Indstillinger > Mere (tre linjer) > Nulstil enhed.

Anbefalede: