Sådan slukker du for en Nest-termostat

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du for en Nest-termostat
Sådan slukker du for en Nest-termostat
Anonim

Hvad du skal vide

  • Fra termostaten: Tryk på midten af enhed > rul til Mode > tryk på enhed > rul til Off. Tryk på enheden igen.
  • Vælg termostaten i Nest-appen, tryk derefter på ikonet Mode, og vælg Off.

Denne artikel indeholder instruktioner til at slukke for din Nest-termostat fra enheden og mobilappen på din iPhone eller Android-telefon. Instruktionerne bør fungere med enhver Nest-termostat og Nest-appen på enhver mobilenhed.

Hvordan slukker jeg manuelt for min Nest-termostat?

Hvis du ikke har en mobilenhed med Nest-appen, kan du slukke for din termostat direkte fra enheden. Fordi det ikke umiddelbart er indlysende, hvordan man gør det på enheden, skal du følge disse trin:

  1. Tryk på midten af din Nest-termostat for at åbne menuen.

    Image
    Image
  2. I menuen, der vises, skal du bruge fronten på Nest-termostaten til at rulle til ikonet Mode, og derefter trykke på midten af enheden for at vælge det.

    Image
    Image
  3. Når den nye menu vises, skal du bruge rammen til at rulle til Off, og derefter trykke på midten af termostaten for at vælge den. Din termostat forbliver nu slukket, indtil du tænder den igen.

    Image
    Image

Hvordan slukker jeg termostaten på My Nest-appen?

Hvis du ikke er i nærheden af din Nest-termostat, men du stadig vil slukke for den, kan du gøre det fra Nest-appen, så længe du er tilsluttet et netværk. Det kan være et mobilnetværk eller et trådløst netværk, og hvis du er væk hjemmefra, kan der være en kort forsinkelse, mens kommandoen når enheden.

Du skal allerede have konfigureret din Nest-termostat og tilsluttet den via Nest-appen, for at denne vejledning virker.

  1. Åbn Nest-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på den termostat, du vil slukke.
  3. Tryk på Mode-ikonet.
  4. Tryk på Off i menuen, der vises.

    Image
    Image

Nest sikkerhedstemperatur

Selv hvis du slukker for din Nest-termostat, har enheden en funktion kaldet Safety TemperatureDet er en indstillet temperatur, der, selvom Nest-termostaten er slukket, vil udløse enheden til automatisk at tænde og begynde at opvarme eller afkøle dit hus af sikkerhedsmæssige årsager. Antag for eksempel, at du bor i et koldt klima og glemmer at tænde for din termostat, før du går ud af byen. I så fald tænder Nest automatisk, når temperaturen i dit hjem kommer under et bestemt niveau for at forhindre, at dit hus bliver for koldt. Det samme gælder, hvis du bor i et varmt klima, men airconditionen tænder for at afkøle dit hjem.

Som standard er Nest-sikkerhedstemperaturer indstillet til 40 grader Fahrenheit for lav og slukket for høj. Hvis du vil justere disse temperaturer, skal du i Nest-appen vælge din termostat, derefter vælge indstillingsgearikonet og vælge Safety Temperature.

FAQ

    Hvordan slår jeg Eco-tilstand fra på en Nest-termostat?

    Du kan slå Eco Mode fra via Nest-appen. Vælg din termostat, og tryk derefter på Mode. Vælg en opvarmnings- eller afkølingsindstilling for at deaktivere Eco Mode.

    Hvordan nulstiller jeg en Nest-termostat?

    Du kan nulstille en Nest-termostat gennem den samme menu, som du bruger til at slukke for den. Tryk på termostatens forside for at åbne menuen. Naviger til Settings > Reset Herfra kan du vælge Restart for at genstarte Nest. For at vende tilbage til fabriksindstillingerne skal du vælge Alle indstillinger

Anbefalede: