Samsung tip til New Galaxy Book forud for livestream-begivenheden

Samsung tip til New Galaxy Book forud for livestream-begivenheden
Samsung tip til New Galaxy Book forud for livestream-begivenheden
Anonim

Samsung teaser en splinterny Galaxy Book laptop forud for deres Mobile World Congress (MWC) begivenhed den 27. februar.

Detaljer er knappe, men ifølge Samsung arbejder den sammen med Intel og Microsoft på sin nye enhed med fokus på tre kerneområder: enhedskonsistens, ydeevne og sikkerhed. Målet er at give en "sømløs oplevelse" mellem den nye computer og andre mobile enheder ved at lægge vægt på et forenet netværk.

Image
Image

For at opnå konsistens ønsker Samsung yderligere at integrere sin kommende bærbare computer med sine mobile enheder og sikre, at alle apps har det samme udseende og følelse. Virksomheden peger på apps som Link til Windows og One UI Book 4 fra oktober sidste år som eksempler på denne enhedsenhed.

Samsung berører kort den bærbare computers sikkerhedsforanst altning ved blot at angive, at den arbejder sammen med Intel og Microsoft for at levere en høj standard, men undlader at give yderligere detaljer.

Det er bekræftet, at den nye Galaxy Book vil være udstyret med en Intel-chip og have en let, tynd formfaktor, svarende til Galaxy Books, der blev lanceret i oktober 2021. Hvis det er nogen indikation, havde disse Galaxy Books en letvægter design og kom installeret med Intels 11. generations processor plus Windows 11 som OS

Image
Image

I sidste ende bliver folk nødt til at vente til Mobile World Conference-begivenheden for at lære mere om den kommende Galaxy Book lineup, da Samsung ikke giver mange detaljer.

Samsung har startet 2022 stærkt med nylige meddelelser hos Samsung Unpacked om den kommende udgivelse af Tab 8-serien og Galaxy S22-serien af smartphones.

Anbefalede: