Future Wear OS-enheder vil rumme venstrehåndede

Future Wear OS-enheder vil rumme venstrehåndede
Future Wear OS-enheder vil rumme venstrehåndede
Anonim

Google giver (en slags) venstrehåndede smartwatch-brugere, hvad de har bedt om siden 2018: evnen til at rotere skærmorienteringen 180 grader.

Der blev lavet et indlæg i Googles Issue Tracker, der bad om en måde at vende brugergrænsefladen til et Wear OS-smartwatch på hovedet, så venstreorienterede komfortabelt kunne bære uret på deres højre håndled. Nu, blot fire år senere, har Google markeret problemet som "løst" med erklæringen: "Vores udviklingsteam har implementeret den funktion, du har anmodet om, og vil være tilgængelig på fremtidige nye enheder."

Image
Image

Det er delen af "fremtidige nye enheder", der er endt med at frustrere brugerne - måske mere, end de var før. Uden at nævne en opdatering, der kommer til nuværende Wear OS-enheder, lader det dem spekulere på, om de bliver nødt til at købe et nyt smartwatch bare for at kunne vende skærmen rundt.

"Det er 2022, det er et ur, det er smart, og hvis det er rundt, burde det kunne roteres i hvilken som helst retning i enhver foretrukken grad," påpegede en bruger ved navn 'ta' i Issue Tracker-indlægget, "… det skal være standard indbygget i hovedoperativsystemet."

Brugeren 'ma' delte en lignende følelse og sagde: "Dette er en simpel funktion, der burde kunne implementeres på ældre enheder gennem en lille patch."

Image
Image

Som 9to5Google påpeger, bevæger smartwatches sig konstant rundt, så skærmen skal sandsynligvis låses til en bestemt retning via en menuskift eller noget lignende.

Der er ikke givet en præcis dato for, hvornår nye enheder vil understøtte en UI-flip-funktion. Hvorvidt Google planlægger at løse problemet med venstrehåndet på nuværende Wear OS-enheder via en patch eller opdatering, er endnu uvist.

Anbefalede: