De 5 bedste Android-emulatorer til Mac i 2022

Indholdsfortegnelse:

De 5 bedste Android-emulatorer til Mac i 2022
De 5 bedste Android-emulatorer til Mac i 2022
Anonim

Der er nogle Android-apps på markedet i dag, som selv Mac-brugere gerne vil have fingrene i. Uanset om det er et spil, produktivitetsapp eller noget andet, hvis du bruger en Mac-computer, kan du stadig få adgang til Android-apps. Alt du skal gøre er at bruge en Android-emulator. Men ikke alle emulatorer er ens, så vi har gennemgået emulatorer for at give dig denne liste over de bedste Mac Android-emulatorer på markedet.

Bedste samlet: Nox Player

Image
Image

What We Like

  • Nem at installere.
  • Kunne tilslutte en controller.
  • Gratis at bruge.

What We Don't Like

Forsinkede nogle gange ved opstart.

Nox Player har en hel del fantastiske egenskaber, hvoraf en er, at den er helt gratis. En vigtig funktion, der skiller sig ud for Nox Player, er, at hvis du er i stand til at tilslutte en controller til din Mac, kan du også bruge den med Nox Player, hvilket gør det meget nemmere at spille videospil. Det er virkelig nemt at installere, så selvom du er nybegynder til emulatorer, burde du være i stand til at få Nox Player op at køre uden problemer.

Mest populære: Bluestacks 3

Image
Image

What We Like

  • Nem at bruge.
  • Stabil.

What We Don't Like

  • Ikke fantastisk til udviklere.

Med Bluestacks 3 får du en emulator, der har eksisteret længe nok til at få løst eventuelle problemer, men det betyder også, at der er mange flere, der bruger den. Desværre betyder flere brugere, at der kan ske mere forsinkelse, mens du spiller. Bluestacks 3 er en af de emulatorer, der kan håndtere de fleste spil med tung grafik.

More Than Just Games: KO Player

Image
Image

What We Like

  • Kan bruge det med alle Android-apps.
  • Helt gratis.
  • Understøtter OpenGL og hardwareacceleration.

What We Don't Like

Fokus er ikke udelukkende på spil.

Hvis du vil have en emulator til mere end bare spilformål, så er KO Player emulatoren for dig. Det vil give dig mulighed for at bruge stort set enhver Android-app på din Mac. KO Player er også en anden emulator, der er helt gratis. Alligevel er dette muligvis ikke den rigtige emulator for dig, hvis du strengt taget leder efter en Android-emulator til Mac kun til spilformål, for selvom du kan bruge KO Player til spil, er den ikke optimeret til det formål.

Ingen installation påkrævet: AR Chon

Image
Image

What We Like

  • Nem at bruge.
  • Ingen installation påkrævet.

What We Don't Like

Ikke så stabil som de andre.

Dette er måske flokkens sorte får, fordi det i modsætning til alle de andre emulatorer på denne liste ikke kræver nogen form for installation. AR Chon er faktisk en Google Chrome-udvidelse, så du ikke behøver at installere ekstra software på din Mac. Fordi det er en Google Chrome-udvidelse og ikke en egentlig softwareinstallation, kører den ikke så glat som de andre emulatorer til Mac.

Bedst til udviklere: Android Studio

Image
Image

What We Like

  • Ekstremt rent og stabilt.
  • Fantastisk for udviklere.

What We Don't Like

For kompliceret for begyndere.

This is emulator fra Google er tilgængelig for alle. Den har ikke så mange klokker og fløjter som de andre massemarkedsførte emulatorer, men den er bestemt mere stabil. Dette er en mere kompliceret software at bruge og mere rettet mod udviklere, da den har alle de nødvendige ting til at skabe og designe dine egne apps. Men pas på: denne emulator er ikke til nybegynderemulatoren til Mac-brugere.

Anbefalede: