Kaspersky Rescue Disk Review (et gratis opstartbart AV-værktøj)

Indholdsfortegnelse:

Kaspersky Rescue Disk Review (et gratis opstartbart AV-værktøj)
Kaspersky Rescue Disk Review (et gratis opstartbart AV-værktøj)
Anonim

Kaspersky Rescue Disk er en softwarepakke med værktøjer som et gratis bootbart antivirusprogram, en webbrowser og en Windows-registreringseditor.

Virusscanneren lader dig scanne enhver fil eller mappe på computeren uden at du behøver at scanne hele harddisken, hvilket er en meget nyttig funktion.

What We Like

  • Har en venlig grafisk brugergrænseflade
  • Scanner komprimerede filer
  • Nem at køre scanninger og opdateringer
  • Lår dig scanne bestemte filer/mapper
  • Understøtter mere avancerede scanningsmuligheder
  • Indeholder andre gratis værktøjer

What We Don't Like

Download er omkring 600 MB

Denne anmeldelse er af Kaspersky Rescue Disk version 18. Fortæl os venligst, hvis der er en nyere version, vi skal gennemgå.

Installation af Kaspersky Rescue Disk

Image
Image

For at installere Kaspersky Rescue Disk skal du først downloade ISO-billedfilen fra downloadsiden. Filen downloades som krd.iso.

På dette tidspunkt kan du vælge at oprette en bootbar disk eller en bootbar USB-enhed. Begge dele virker, men sidstnævnte er en smule mere kompleks.

For at sætte Kaspersky Rescue Disk på en disk, se Sådan brænder du en ISO-billedfil til en DVD, CD eller BD. Hvis du ønsker at bruge en USB-enhed i stedet, kan du se vores ISO til USB-vejledning her samt Kasperskys forklaring af de specifikke indstillinger, du skal bruge.

Når Kaspersky Rescue Disk er installeret, skal du starte til den, før operativsystemet indlæses. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du se Sådan starter du fra en cd/dvd/bd-disk eller hvordan du starter fra en USB-enhed.

Vores tanker om Kaspersky Rescue Disk

Når du starter op i Kaspersky Rescue Disk første gang, skal du trykke på Enter for at åbne den engelske version.

Næste skærm kan du vælge, om du vil have den grafiske version eller tekstversionen. Dette er op til dig, men Kaspersky Rescue Disk. Grafisk tilstand er meget nemmere at bruge, da du kan pege og klikke på menuer, som du ville gøre i et almindeligt skrivebordsprogram. Så tryk på Enter, når du ser denne mulighed.

Efter flere skærmbilleder med kode, vil virusscanneren åbne automatisk, så du kan scanne diskstartsektorerne, skjulte opstartsobjekter, hele harddisken eller enhver specifik fil/mappe. Accepter licensaftalen og privatlivspolitikken med knappen Accept.

Vi elsker, at du kun kan scanne en del af harddisken i stedet for det hele. Dette er meget nyttigt, hvis du allerede ved, hvad du vil scanne, så du ikke skal spilde tid på at tjekke hele drevet for ondsindede filer.

Fra linket Change parameters kan du justere omfanget af scanneren, så kun visse mapper scannes, kun opstartssektorerne tjekkes for virus osv.

Der er et almindeligt skrivebord i Kaspersky Rescue Disk, som lader dig redigere registreringsdatabasen, surfe på internettet og endda udforske operativsystemet, som du ville gøre, hvis du var logget ind på en brugerkonto, hvilket er meget nyttigt, hvis malwaren er forhindrer dig i at starte op til systemet.

Det eneste, vi kan finde, som vi ikke kan lide ved Kaspersky Rescue Disk, er, at det kan tage noget tid at downloade, fordi ISO-billedet er ret stort.

Anbefalede: