Butikker forventer at lagerføre OLED-kontakt på lanceringsdagen

Butikker forventer at lagerføre OLED-kontakt på lanceringsdagen
Butikker forventer at lagerføre OLED-kontakt på lanceringsdagen
Anonim

Hvis du ikke var i stand til at forudbestille Nintendo Switch OLED-modellen, kunne du prøve at hente en i butikken, selvom det stadig kunne være en udfordring.

At få fat i en OLED-switch, når den lanceres på fredag, kan være lidt vanskelig, da forudbestillinger ikke længere er tilgængelige på dette tidspunkt. Det er også sandsynligt, at du heller ikke vil have meget held med online bestilling på lanceringsdagen. Men hvis du ikke var i stand til at sikre dig en forudbestilling, kan du overveje at tjekke ind hos lokale forhandlere.

Image
Image

Gaming Intel rapporterer, at efter at have nået ud til både GameStop og Best Buy, ser det ud til, at OLED-switchen vil være på lager i butikkerne ved lanceringen. GameStop bekræftede ikke nogen enheder direkte, men en Best Buy-repræsentant sagde, at den nye konsol forventes at være tilgængelig. Selvom der ikke er noget at sige om, hvor meget lager der faktisk kommer ind, er det muligt, at butikker kan blive udsolgt inden lanceringsdagen slutter.

Image
Image

Både Gaming Intel og nogle Twitter-brugere anbefaler stærkt, at du ringer til dine lokale butikker på torsdag for at spørge dem direkte, om de forventer at have tilgængelige lager på lanceringsdagen. Brugere som @Shinstrikex foreslår også at ringe til GameStop både torsdag og fredag for at se, om nogen konsoller bliver tilgængelige. Nogle gange vil en butik have uafhentede forudbestillinger eller forudbestillinger, der blev annulleret, og nogle butikker tillader muligvis reservationer, der lader dem holde en for dig.

Hvis du gik glip af forudbestillingsvinduet, men stadig virkelig gerne vil have en OLED Switch på lanceringsdagen, held og lykke! Forhåbentlig vil mindst én af dine lokale spilforhandlere have en med dit navn på.

Anbefalede: