Din Nintendo-ferie ser lys ud

Din Nintendo-ferie ser lys ud
Din Nintendo-ferie ser lys ud
Anonim

Nintendos seneste feriepræsentation beviser, at det stadig er ret fantastisk at eje en Switch, med spil både velkendte og helt nye.

Meget af det, der blev vist i septembers Nintendo Direct, blev vist her, ja, men det er alligevel en solid lineup. Ikke alt var dog kendt, hvilket var en dejlig overraskelse.

Image
Image

Ud på fredag har vi Metroid Dread, som stadig ser fantastisk ud; OLED-switchen; og noget jeg ikke havde forventet - Tetris Effect: Connected. Denne nye Tetris understøtter spil på tværs af platforme og byder på nogle nye gameplay-muligheder, inklusive den tidsstoppende Zone Battle og den kooperative Connected Mode.

Den 26. oktober lanceres Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version, som bruger streaming til at omgå Switchens hardwarebegrænsninger. Alt du skal gøre er at installere launcher-appen, og du vil være i stand til at spille via din (robuste) internetforbindelse.

Image
Image

Nintendo-repræsentanterne kaldte også det nye Nintendo Switch Online + Expansion-abonnementsniveau frem, som vil tilføje Nintendo 64- og Sega Genesis-spil til dine klassiske spilbiblioteker. Det er stadig uklart, hvornår det vil være tilgængeligt, eller hvor meget det vil koste, men niveauet er stadig beregnet til slutningen af oktober.

Just Dance 2022 er ude den 4. november, og så får vi Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl (genindspilninger af DS-spillene) den 19. november. Selvom denne nye Pokemon bevarer meget af det, der var i den originale udgivelse, tilføjer det også nogle nye ting som at kunne pynte din karakter og tilpasse udseendet af dine Poké Balls.

Til sidst viste holdet lidt af Big Brain Academy: Brain vs. Brain, som udgives den 3. december. Det byder på den samme slags hjerneblødningsudfordringer, som du sandsynligvis er bekendt med, plus at du kan konkurrere med familie og venner i en fire-spiller gratis for alle. Som det første i serien vil det også lade dig gemme et puslespil som "spøgelsesdata", som andre spillere fra hele verden kan konkurrere med.

Et par ekstra ting som Mario 64-tema LEGO-sæt, Animal Crossing Monopoly og en Hotwheels-bane fra Mario Kart's Rainbow Road udkommer også senere på året.

Anbefalede: