Google tilføjer spansk support til Nest Hub- og Hub Max-enheder

Google tilføjer spansk support til Nest Hub- og Hub Max-enheder
Google tilføjer spansk support til Nest Hub- og Hub Max-enheder
Anonim

Google lancerer ny spansk sprogunderstøttelse til sine Nest Hub- og Hub Max-enheder i USA fra og med i dag.

Opdateringen har til formål at forbedre brugeroplevelsen ved at have flere forespørgsler og vist tekst på spansk, ifølge Googles The Keyword-blog.

Image
Image

Brugere kan tilføje eller ændre sproget til spansk ved at gå til Sprog i Assistent-indstillingerne, som findes i Google Home-appen. Hvis du gør det, ændres også de øverste navigationsfaner og -kort på enheden til spansk.

Nye kommandoer er blevet gjort tilgængelige, som enhederne kan forstå, som at bede dem om at spille en spansk rockmusik-playliste eller slå mexicanske opskrifter op.

Yderligere kommandoer omfatter at bede Google om at føje varer til en indkøbsliste eller tjekke, hvem der er ved hoveddøren via et Nest-kamera. Brugere kan også bede skærmen om at prøve det populære mexicanske bingospil Lotería. Spillet er udstyret med en spilshowvært, musik, lydeffekter og er også tilgængeligt på engelsk.

Image
Image

I opdateringen har Google Assistant nu en ny tosproget stemmefunktion, der aktivt lærer brugere, hvordan man korrekt udtaler navneord med en autentisk accent.

Google har for nylig udvidet spansk support på sine enheder og platforme. Nest Hub og Hub Max slutter sig til den eksisterende spanske support, der findes på Nest Audio og Mini, og YouTube TV føjede tre nye latinamerikanske kanaler til sin basispakke.

Anbefalede: