Sådan slukker du en MacBook Pro

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du en MacBook Pro
Sådan slukker du en MacBook Pro
Anonim

Hvad du skal vide

  • I de fleste tilfælde er den enkleste måde at slukke en MacBook Pro på Apple-menu > Sluk ned.
  • Hvis din MacBook Pro ikke reagerer, og du ikke kan klikke på Apple-menuen, skal du trykke og holde power-knappen nede, indtil computeren slukker.
  • En anden mulighed, når MacBook Pro ikke reagerer, er at holde Control+Option+Command og afbryderknappen. nede

Denne artikel forklarer, hvordan man lukker en MacBook Pro ned, selvom computeren ikke reagerer eller er frosset.

Sådan slukker du en MacBook Pro

Det meste af tiden, når du ikke bruger en MacBook Pro, er det godt nok at sætte den i dvaletilstand (mere om dvaletilstand i slutningen af denne artikel). Der er dog tidspunkter, hvor du vil slukke for en MacBook Pro helt. For eksempel når dit batteri er lavt, og du ikke kan genoplade det med det samme, eller når du ikke kan have en tændt bærbar computer, som når du skal gennem lufthavnssikkerheden, eller når fly letter og lander.

Det er nemt at lukke en MacBook Pro ned med blot et par museklik i de fleste tilfælde. Her er hvad du skal gøre:

  1. Klik på Apple-menuen i øverste venstre hjørne.

    Image
    Image
  2. Klik Luk ned.

    Image
    Image
  3. Vil du have, at alle dine apps og dokumenter automatisk genåbnes, næste gang du tænder din MacBook Pro? I dialogboksen skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Åbn vinduer igen, når du logger ind igen.

    Image
    Image
  4. Klik Luk ned for at fortsætte med at slukke for MacBook Pro.

    Image
    Image

Sørg for ikke at lukke låget til din MacBook Pro, før computeren er helt slukket. Hvis du gør det, kan MacBook Pro gå i dvaletilstand og ikke lukke ned.

Sådan slukker du for en MacBook Pro, der ikke reagerer

Hvis din MacBook Pro ikke reagerer eller er frosset, vil du ikke være i stand til at klikke på Apple-menuen eller bruge trinene fra det sidste afsnit. I den situation har du to muligheder:

  • Hold Power-knappen nede: Hold power-knappen nede, som norm alt er placeret i tastaturets øverste højre hjørne, indtil computeren lukker ned.
  • Hold andre taster nede: Du kan også holde Control+Option+Command og power-knappen nedeindtil MacBook Pro slukker.

Hvad er forskellen mellem MacBook Pro-sluk og dvaletilstand?

Mens dvaletilstand og slukning af en MacBook Pro ligner hinanden, er der nogle forskelle, der skal forstås.

Når en MacBook Pro er i dvaletilstand, suspenderer den computerens drift. Alle dine apps og dokumenter er åbne, men computeren er ikke aktiv. Det betyder også, at den kan komme til live igen, når du åbner låget eller trykker på en tast på tastaturet. Dvaletilstand er bedst til midlertidige brugsafbrydelser, men overholder ikke flyselskabets sikkerhedsbestemmelser.

Fuldstændig slukning af en MacBook Pro betyder, at computeren slet ikke kører. Alle apps og dokumenter er lukkede, og computeren bruger ikke batteristrøm. Dvaletilstand bruger meget lidt batteri, men der er stadig brug for noget strøm. Det er bedst at slukke for lange stræk, når du ikke vil bruge computeren.

FAQ

    Hvordan slår jeg min pop-up-blokering fra på min MacBook Pro?

    Du kan slå pop op-blokering fra i Safari, standardwebbrowseren på en Mac. Vælg Preferences > Security, og sluk for Bloker pop op-vinduer..

    Hvordan slukker du kameraet på en MacBook Pro?

    For at kontrollere adgangen til dit kamera på MacBook skal du gå til Apple menu > Systempræferencer > Sikkerhed og privatliv > Privatliv. Vælg derefter Camera og fjern markeringen af apps, som du vil slukke kameraet for.

    Hvordan slår jeg pegefeltet fra på min MacBook Pro?

    Gå til Apple menu > Systemindstillinger > Accessibility. Vælg Mus og pegefelt, og vælg derefter Ignorer indbygget pegefelt, når der er mus eller trådløs pegefelt.

Anbefalede: