Sådan konfigurerer du et Nest Wi-Fi

Indholdsfortegnelse:

Sådan konfigurerer du et Nest Wi-Fi
Sådan konfigurerer du et Nest Wi-Fi
Anonim

Hvad du skal vide

  • Googles Nest Wi-Fi kræver Google Home-appen og en Android- eller iOS-enhed med et kamera.
  • For at komme i gang skal du åbne Google Home-appen og trykke på +-symbolet og derefter trykke på Konfigurer enhed.
  • Du kan oprette yderligere punkter på samme tid som routeren.

Denne artikel forklarer, hvordan du konfigurerer Googles Nest Wi-Fi-mesh-netværk.

Sådan konfigurerer du et Nest Wi-Fi

Du skal have en Nest Wi-Fi-router, alle adgangspunkter (sammen med deres strømadaptere) og det medfølgende Ethernet-kabel. Du skal også have en Android- eller iOS-enhed med et kamera (du kan ikke konfigurere Nest Wi-Fi uden et).

  1. Placer routeren og adgangspunkterne på de steder, du foretrækker at placere dem (disse kan flyttes senere), og tilslut dem derefter til strøm.

    Nest Wi-Fi-routeren er den eneste enhed i systemet med Ethernet-porte, så den bør være tæt nok på dit modem til at forbinde de to. Nest Wi-Fi-punkter har ikke Ethernet-porte.

  2. Tilslut Nest-routeren til dit internetmodem med Ethernet-kablet.
  3. Download Google Home-appen til iOS (hvis du har en iPhone) eller Google Home-appen til Android (hvis du har en Android-telefon).
  4. Åbn Google Home-appen.
  5. Tryk på +-symbolet i appens øverste venstre hjørne.
  6. Tryk Konfigurer enhed.

  7. Vælg Nye enheder.

    Image
    Image
  8. Den næste skærm vil bede dig om at vælge et hjem eller oprette et nyt, hvis du aldrig har brugt Google Home før. Fuldfør denne proces, og tryk derefter på Næste.
  9. Appen vil bruge noget tid på at lede efter enheder.
  10. Appen viser, at routeren blev fundet, og spørger, om du vil konfigurere den. Tryk Next.

    Image
    Image
  11. Dit kamera aktiveres, og appen vil bede dig om at scanne en QR-kode i bunden af Nest-routeren. Følg instruktionerne på skærmen.
  12. Når du har scannet, skulle der vises en prompt, der spørger, om du vil tilslutte dig Nest Wi-Fi-netværket. Tryk på Deltag.
  13. Appen bekræfter, at routeren er tilsluttet, og fortsætter derefter med at kontrollere din internetforbindelse.

    Routeren vil bede dig om at tjekke, om der er sat et WAN Ethernet-kabel i, hvis det ikke findes. Tilslut den, og tryk derefter på Next. Ellers skal du springe til næste trin.

    Image
    Image
  14. Du skal derefter oprette et Wi-Fi-navn. Tilføj et navn, og tryk derefter på Next.
  15. Indtast en adgangskode for at sikre dit Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Next.
  16. Appen vil spørge, om du vil dele anonyme brugsdata. Tryk på Ja, jeg er med for at acceptere, eller Nej tak for at fravælge.

    Image
    Image
  17. Nu bliver du spurgt, om du vil bruge Nest-skytjenester. Dette er nødvendigt for at bruge nogle funktioner, såsom et gæstenetværk eller familie-Wi-Fi. Tryk på Ja, jeg er med for at acceptere, eller Nej tak for at fravælge.
  18. Det næste trin spørger, hvor routeren er placeret. Vælg en placering, og tryk på Next.
  19. Dernæst søger appen for firmwareopdateringer og opretter netværket. Vent til det er færdigt.

    Image
    Image
  20. Du vil igen blive bedt om tilladelse til at deltage i et Wi-Fi-netværk, denne gang med det netværksnavn, du tidligere har indtastet. Tryk på Ok.
  21. Opsætningen er nu fuldført for routeren. Du kan dog tilføje point, hvis du vil.

    Image
    Image

Sådan konfigurerer du en Nest Wi-Fi Hub

Der er en god chance for, at du vil konfigurere et eller flere Nest Wi-Fi-punkter ved siden af routeren. Appen vil bede dig om at gøre dette i slutningen af routeropsætningen.

Opsætning af et punkt er stort set det samme som routeren, men slutter efter scanning af QR-koden og valg af placering. Dit Wi-Fi-netværk er allerede aktivt, så der er ingen grund til at vælge netværksnavn eller adgangskode.

Kan Google Nest Wi-Fi oprette forbindelse til en eksisterende router?

Ja, men sandsynligvis ikke på den måde, du håber.

Google Nest Wi-Fi-routeren kan oprette forbindelse til en anden router via et Ethernet-kabel. Denne opsætning giver dig mulighed for at bruge Nest Wi-Fi med en kablet eller trådløs router fra din internetudbyder.

Nest Wi-Fi understøtter dog ikke trådløse eller mesh-forbindelser med routere, der ikke er en del af Google Nest Wi-Fi-systemet. Nest Wi-Fi-routeren opretter altid sit eget nye Wi-Fi-netværk, og det netværk vil altid være adskilt fra andre Wi-Fi-netværk i dit hjem.

FAQ

    Hvordan forbinder jeg en Nest-videodørklokke til Wi-Fi?

    For at bruge din Nest Video Doorbell med Wi-Fi, skal du sikre dig, at du har dit trådløse netværksnavn og din adgangskode. Åbn derefter Nest-appen og tryk på Add for at tilføje din videodørklokke. På bagsiden af din Nest Doorbell finder du en QR-kode; scan den med din mobilenhed. Sæt din dørklokke på dens plads. Du vil se en blå ring omkring knappen; tryk på Yes It's Blue i appen. Tryk på din dørklokkes placering i appen. Din dørklokke finder dit Wi-Fi-netværk. Indtast din adgangskode for at fuldføre forbindelsen.

    Hvordan nulstiller jeg min Google Nest Wi-Fi-router?

    Vær opmærksom på, at hvis du nulstiller din Google Nest Wi-Fi-enhed til fabriksindstillinger, vil alle dine nuværende indstillinger og data blive slettet permanent. For at udføre en fabriksnulstilling af din router og alle punkter skal du åbne Google Home-appen, gå til Wi-Fi > Indstillinger, og trykke påFactory Reset Network > OK For at fabriksnulstille kun din router, skal du finde knappen til fabriksnulstilling, trykke og holde den nede i 10 sekunder. Slip, når du ser et fast gult lys. Nulstillingsprocessen kan tage op til 10 minutter. Når det er færdigt, vil du se et pulserende hvidt lys på din router.

Anbefalede: