AV-fil (Hvad er det & Sådan åbnes en)

Indholdsfortegnelse:

AV-fil (Hvad er det & Sådan åbnes en)
AV-fil (Hvad er det & Sådan åbnes en)
Anonim

En fil med AV-filtypenavnet er en Final Draft AV (Audio-Visual)-dokumentfil oprettet af Final Draft AV version 1. Senere udgaver opretter dokumenter med filtypen. XAV i stedet. Skabelonfiler bruger det lignende XAVT-filformat.

Final Draft AV er et tekstbehandlingsprogram, der forenkler processen med at tilføje dialog, scener, karakteroplysninger og andre ting, der er nødvendige for et manuskript. AV-filer bruges af programmet til at gemme disse oplysninger.

Nogle kameraer kan også bruge AV-filtypen til lagring af videodata.

Image
Image

AV (eller A/V) står også for "audio/visual", når der refereres til komposit- og komponent-AV-kabler.

Sådan åbnes en AV-fil

Final Draft AV, et populært manuskriptskrivningsprogram til Windows og macOS, bruges til at åbne XAV- og AV-filer, der er dokumentfiler. Da de er baseret på XML-formatet og derfor er almindelige tekstfiler, kan du også åbne XAV- og AV-filer med en teksteditor.

Final Draft AV er ikke længere tilgængelig til download, og nyere Final Draft-produkter fra Final Draft-webstedet bruger FDX-filer som dokumentfiler. Final Draft AV version 2 er dog tilgængelig til download fra Softpedia, og den understøtter åbning af AV-filer.

Vi kender ikke til nogen software, der understøtter videofiler, der bruger filtypen. AV. Men i betragtning af at AV ikke er en populær filtypenavn til videoer, er det muligt, at du bare kan omdøbe filen til noget mere almindeligt som MP4 eller AVI og derefter åbne den med VLC. Dette vil kun fungere, hvis AV-filen teknisk set er en MP4, AVI osv., men bruger AV-filtypen, så den er unik for det program eller den enhed, der skaber videoen.

Hvis du opdager, at et program på din pc forsøger at åbne AV-filen, men det er det forkerte program, eller du hellere vil have et andet installeret program til at åbne AV-filer, kan du foretage denne ændring i Windows.

Sådan konverteres en AV-fil

Final Draft AV kan konvertere AV-filen til PDF, RTF, TXT, FCV, XAV og XAVT gennem File > Gem sommenu.

Du behøver muligvis ikke engang bruge et filkonverteringsværktøj for at gemme AV-filen som MP4 eller et andet videoformat. Men selvom omdøbning af AV-filen til. MP4 faktisk ikke giver dig mulighed for at afspille videoen, kan du muligvis stadig importere. MP4-filen i en gratis videokonverter og konvertere den til et andet filformat.

Kan du stadig ikke åbne filen?

Hvis din fil stadig ikke åbnes, selv efter at du har prøvet forslagene ovenfor, har du sandsynligvis ikke at gøre med en Final Draft-fil eller en video. Du har muligvis læst filtypenavnet forkert, hvilket er bemærkelsesværdigt nemt at gøre, især med filtypenavne på to bogstaver.

For eksempel, AVI, AVHD (Hyper-V SnapShot), AVS (AVS Preset, Avid Project Preferences, Adobe Photoshop Variations) og AVE ligner AV, men det betyder ikke nødvendigvis, at formaterne har noget at gøre med hinanden. Du får muligvis en fejlmeddelelse, hvis du åbner en af disse filer med en AV-filåbner og omvendt.

MAV er en anden at holde øje med. Dette er en Access View-fil, der nemt kan forveksles med en AV-fil. Du skal bruge Microsoft Access for at åbne den.

FAQ

    Hvordan får jeg vist en AV-fil på Windows Media Player?

    Windows Media Player understøtter ikke filer med AV-udvidelsen. Skift filen til et kompatibelt format som MP4 eller AVI ved at ændre filtypenavnet, eller brug et onlinekonverteringsværktøj.

    Hvad er forskellen mellem en AV- og AVI-fil?

    AVI, eller Audio Video Interleave, er et filformat skabt af Microsoft til lagring af video- og lyddata. Selvom AV tjener et lignende formål, er formaterne kompatible med forskellige programmer. AVI-filer kan kodes med forskellige video- og lyd-codecs, som skal installeres for at åbne filen.

Anbefalede: