Sådan bruger du Showtime-streamingtjenester

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Showtime-streamingtjenester
Sådan bruger du Showtime-streamingtjenester
Anonim

Showtime tilbyder to streamingtjenester: Showtime Streaming Service og Showtime Anytime. Begge tjenester gør det muligt at se film, live-tv, originale serier og andet indhold.

Lær mere om detaljerne, kravene og fordelene ved disse tjenester, hvilke af mulighederne der passer bedst til dine streamingbehov, og hvordan du kan begynde at streame Showtime-programmer.

Hvad er Showtime Anytime?

Showtime Anytime er, hvad Showtime kalder sin streamingtjeneste, hvis du abonnerer på Showtime via kabel- eller satellit-tv. Showtime Anytime er inkluderet i prisen på dit kabel/satellit-abonnement. Deltagende tv-udbydere omfatter:

  • U-vers
  • Cox
  • DirecTV
  • Skål
  • Grænse
  • Mediacom
  • Optimum
  • Spectrum
  • Suddenlink
  • Verizon Fios
  • Se TV
  • Xfinity

Du kan finde en komplet liste over deltagende udbydere på Showtime Anytime-webstedet.

Showtime Anytime-funktioner inkluderer muligheden for at downloade indhold til at se offline; oprette lister over dit yndlingsindhold; skift fra en enhed til en anden, fortsæt, hvor du slap.

Du kan bruge Showtime Anytime til at streame indhold til de fleste streamingenheder såvel som mobile enheder ved hjælp af iOS-, Android-, Amazon- og Oculus-apps.

Showtime Anytime er ikke tilgængelig som en selvstændig streamingtjeneste.

Sådan aktiveres showtime når som helst

Hvis du allerede har et Showtime-abonnement hos en deltagende udbyder og vil begynde at streame Showtime Anytime, skal du aktivere din kompatible enhed.

  1. Føj Showtime Anytime-kanalen eller appen til din streamingenhed, såsom et Roku- eller Fire TV, eller din mobilenhed.

    Links til alle Showtime Anytime-apps er tilgængelige på Showtime-webstedet.

  2. Log ind på Showtime Anytime på appen med din tv-udbyders brugernavn og adgangskode. En aktiveringskode vises.
  3. Gå til Showtime Anytime-aktiveringssiden i en webbrowser, og indtast koden for at begynde at se showtime på din streamingenhed eller mobilapp.

    Image
    Image
  4. Alternativt kan du se Showtime Anytime i din webbrowser ved at logge ind med din tv-udbyders brugernavn og adgangskode på Showtime Anytime-siden.

    Image
    Image

Hvad er Showtime-streamingtjeneste?

Showtimes streamingtjeneste hedder blot Showtime. Hvis du ikke har en kabel-/satellit-tv-pakke, tilmelder du dig Showtime, ikke Showtime Anytime. Showtime har et månedligt gebyr (på udgivelsestidspunktet er det 10,99 USD/måned med en 7-dages gratis prøveperiode).

Showtime-streamingtjenesten er tilgængelig for alle, forudsat at du har en højhastighedsinternetforbindelse og en understøttet enhed. I øjeblikket kan du abonnere på Showtime-streamingtjenesten ved hjælp af følgende virksomheder/enheder:

  • Amazon
  • Android
  • Apple TV
  • Roku

Du kan også streame programmering i din webbrowser via Showtime.com.

Ligesom Showtime Anytime kan du streame indhold eller downloade programmer for at se senere offline. Et abonnement giver dig adgang til alle Showtimes film plus originale shows.

Sådan tilmelder du dig Showtime-streamingtjenesten

Den hurtigste måde at tilmelde sig Showtime-streamingtjenesten og begynde at se med det samme, er at gøre det direkte fra din streamingenhed.

Uanset hvilken enhed eller metode du bruger til at oprette en Showtime-streamingtjenestekonto, kan du se den på enhver enhed med dit brugernavn og din adgangskode.

Føj bare Showtime Anytime-kanalen eller appen til dine streamingenheder, såsom en Roku eller Fire Stick, eller din mobilenhed. Søg efter showtime i din appbutik eller kanalbutik, og føj det til din enhed. Derefter kan du åbne appen og følge instruktionerne på skærmen for at starte en gratis prøveperiode og oprette en Showtime-konto.

Sørg for at downloade basic Showtime-appen og ikke Showtime Anytime-appen, da sidstnævnte ikke fungerer uden et abonnement på tv-udbyderen.

Alternative måder at få Showtime-streamingindhold

Hvis du allerede har en Amazon Prime- eller Hulu-konto, har du den ekstra mulighed for at tilføje Showtime til din eksisterende konto som en premium-tilføjelse. Showtime er også tilgængelig som en kanal på Apple TV og YouTube TV. YouTube TV tilbyder også Showtime som en del af sin Entertainment Plus-pakke, som også inkluderer HBO Max og Starz.

Hvis du har en Amazon Prime-konto, i Prime Video, skal du gå til kategorien Channels og tilføje Showtime. Du kan også tilføje Showtime til din Prime Video fra Amazons websted.

Image
Image

I Hulu, gå til Manage Add-ons eller log ind på din Hulu-konto online og gå til hulu.com/showtime for at føje Showtime til dit Hulu-abonnement.

Image
Image

I YouTube TV skal du vælge dit profil ikon > Settings > Membership. Vælg Entertainment Plus-pakken eller den selvstændige Showtime-kanal.

Image
Image

Du kan også starte et abonnement direkte fra Showtime.com. Du skal blot vælge Start din gratis prøveperiode, opret en konto, og angiv dine betalingsoplysninger.

Anbefalede: