Samsung trækker Galaxy Z Fold 2 fra webstedet i USA

Samsung trækker Galaxy Z Fold 2 fra webstedet i USA
Samsung trækker Galaxy Z Fold 2 fra webstedet i USA
Anonim

Samsung har fjernet Galaxy Z Fold 2 fra sin hjemmeside, hvilket reelt stopper køb af enheden for brugere i USA.

9To5Google rapporterede først fjernelsen af Galaxy Z Fold 2 fra Samsungs hjemmeside i torsdags. I stedet for at angive telefonen og dens detaljer, læser hjemmesiden nu blot: "Galaxy Fold kan ikke længere købes på Samsung.com, men tag et kig på yderligere muligheder i Galaxy Family."

Image
Image

Mens ordlyden på siden siger Galaxy Fold, ser det ud til, at telefonen er blevet fuldstændig fjernet fra T-Mobiles onlinebutik, selvom den ser ud til at være tilgængelig via AT&T og Best Buy.

Samsung har ikke tilbudt nogen officiel afklaring om ophøret, men hvis det er sandt, betyder det, at Galaxy Z Fold 2 kun var tilgængelig i omkring ni måneder efter udgivelsen. Telefonen er også stadig tilgængelig i Storbritannien, ifølge 9To5Google.

Måske den vigtigste ting at bemærke her er, at den originale Galaxy Fold og Galaxy Z Flip 5G stadig kan købes i USA. Z Flip 5G har dog ikke været tilgængelig gennem Samsung.com i et stykke tid nu.

Image
Image

Med rygter om, at Samsung vil annoncere en ny foldbar telefon senere i år, der vokser i antal, er det muligt, at dette træk kan tilføje mere brændstof til ilden. Desværre må vi vente og se, om Galaxy Z Fold 2 er blevet helt udgået, eller om ændringerne på siden er foretaget ved en fejl.

Vi har kontaktet Samsung for at få afklaring, men har endnu ikke modtaget et svar.

Anbefalede: