Google har afsluttet support til Measure-appen

Google har afsluttet support til Measure-appen
Google har afsluttet support til Measure-appen
Anonim

Measure, Googles augmented reality-baserede måleapplikation, er det seneste offer i virksomhedens historie med at dræbe apps.

Det er ikke usædvanligt, at virksomheder på størrelse med Google annullerer apps og funktioner, især da teknologien fortsætter med at udvikle sig. Den seneste app til efteråret er Measure, en AR-baseret app, som Google oprindeligt udgav som en del af sin Tango AR-platform i 2016. Android Police var den første til at opdage Measures død, og rapporterede, at appen ikke længere vises i Play Butik. Derudover rapporterer Android Police også, at brugere, der allerede har appen, vil se en besked i appen om, at supporten til den er afsluttet.

Image
Image

På trods af at det blev udgivet i 2016, har Measure haft en rystende gang i de sidste mange år. I 2018 slog Google Tango ihjel, hvilket fik Measure til at fungere som en selvstændig app på enhver enhed, der brugte ARCore, virksomhedens primære AR-udviklingssæt. Samme år bragte også lodrette målinger til applikationen, selvom udviklingen så ud til at gå langsommere kort efter.

Idéen bag Measure var enkel. Brugere kunne bruge deres kamera til at pege og måle forskellige ting ved at tegne streger på skærmen. Desværre var Measure ikke det mest nøjagtige målesystem nogensinde, hvilket førte til dårlige bedømmelser i Google Play Butik.

Android Police siger, at appen skal fortsætte med at fungere, hvis brugerne allerede har den installeret, selvom der ikke vil blive frigivet yderligere rettelser til nedbrud eller fejl.

Anbefalede: