Sådan kontakter du Yahoo for at få supportoplysninger

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontakter du Yahoo for at få supportoplysninger
Sådan kontakter du Yahoo for at få supportoplysninger
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Yahoo Hjælp, vælg Mail, og vælg version. Vælg et emne, eller vælg Kontakt os nederst. Vælg Kontakt en Yahoo-specialist.
  • Yahoo-fællesskabet kan muligvis hjælpe dig hurtigere, hvis supporten er optaget.

Denne artikel forklarer, hvordan du kontakter support om et problem med din Yahoo Mail, så virksomheden kan samarbejde med dig om at løse problemet.

Sådan kontakter du Yahoo

Yahoo har et par kontaktpunkter, hvor du kan nå dets supportteam. For at søge hjælp via Twitter, gå til @YahooCare. For at få hjælp gennem Yahoo Facebook-gruppen, gå til YahooCustomerCare. For at kontakte Yahoo via e-mail skal du indtaste en supportanmodning:

  1. Åbn en webbrowser, og gå til Yahoo Help-skærmen.
  2. Vælg fanen Mail.

    Image
    Image
  3. Vælg hvilket Yahoo Mail-produkt der har problemer. Valgmulighederne omfatter Mail-app til Android, Mail-app til iOS, Mail til desktop, Mobile Mail, eller New Mail for Desktop.
  4. Under Gennemse efter emne, vælg det emne, der passer bedst til din grund til at kontakte Yahoo Support.

    Image
    Image
  5. Hvis du ikke kan finde dit svar der, skal du vælge Mail for Desktop fra rullemenuen.

  6. Andre muligheder omfatter Tal med en live-agent og Mail Restore, som finder mistede eller slettede e-mails fra en Yahoo-konto.
  7. Hvis du ikke kan få adgang til din konto, skal du vælge Sign-in Helper.

    Image
    Image
  8. Eller rul til bunden og vælg Kontakt os.

    Image
    Image
  9. Dette fører dig til flere muligheder, herunder Kontakt en Yahoo-specialist, Spørg Yahoo-fællesskabet eller se produktrelaterede hjælpeartikler.

    Image
    Image

Tjek den e-mail-konto, du har givet til Yahoo, for at få en oversigt over Yahoos resultater. Det kan omfatte trin til at løse problemet. Processen kan tage alt fra to til 24 timer.

Hvis du har et simpelt spørgsmål og ikke ønsker at vente på en fuld scanning af din Yahoo Mail-konto, skal du klikke på Kontakt os eller Yahoo Help Community-knappen på Yahoo Help-skærmen under fanen Mail.

Hvis du ser et Yahoo-kundeservicenummer udgivet online, er det ikke til Yahoo-support og er sandsynligvis et fupnummer. Opkaldet kan resultere i en anmodning om kreditkort-, bank- eller kontologinoplysninger. Giv ikke disse oplysninger ud. Yahoo-support er gratis, og deres supportwebsteder ender altid på yahoo.com

Anbefalede: