Sådan opretter du en gruppe til listepost i macOS Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en gruppe til listepost i macOS Mail
Sådan opretter du en gruppe til listepost i macOS Mail
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at oprette en e-mail-gruppe skal du gå til Kontaktpersoner > File > New Group, skriv et navn, og tryk på Enter.
  • For at tilføje medlemmer skal du gå til Kontakter > Alle kontakter, og derefter trække og slippe navne ind i gruppen.

Denne artikel forklarer, hvordan man opretter en gruppe til listeforsendelser i macOS Mail på Mac-computere, der kører macOS Sierra (10.12) eller nyere.

Sådan opretter du en e-mail-gruppe i macOS

Hvis du ofte sender e-mail til den samme gruppe af personer, når du sender beskeder, skal du samle de relevante adresser i en gruppe i macOS Kontakter-applikationen. På den måde kan du adressere beskeder til gruppen i stedet for personerne i den. macOS Mail sender din e-mail til hver person i gruppen.

Du kan indtaste alle deres adresser én efter én i feltet Til, Cc eller Bcc. Men at lave en gruppe-e-mail sparer tid og sikrer, at du inkluderer de samme personer, hver gang du sender en gruppe-e-mail.

Før du kan sende en gruppe-e-mail, skal du oprette en gruppe i applikationen Kontakter og derefter vælge personer, der skal inkluderes. Sådan gør du.

  1. Åbn Contacts-appen på din Mac ved at klikke på dens ikon i Dock nederst på skærmen.

    Image
    Image
  2. Vælg Fil > Ny gruppe fra menulinjen Kontaktpersoner.

    Image
    Image
  3. Indtast et navn til den nye postliste i feltet, der vises for en navnløs gruppe.

    Image
    Image
  4. Tryk på Enter på tastaturet for at gemme den nye gruppe, som i øjeblikket har et nyt navn, men ingen medlemmer.

    Image
    Image

Sådan tilføjer du medlemmer til din macOS Mail-gruppe

Dernæst tilføjer du medlemmer til gruppen fra dine eksisterende kontaktposter eller tilføjer nye kontakter efter behov.

  1. Åbn Contacts-appen på din Mac.
  2. Sørg for, at gruppelisten er synlig i appen Kontakter. Hvis det ikke er det, skal du gå til View > Vis grupper fra menulinjen Kontaktpersoner.

    Image
    Image
  3. Klik Alle kontakter øverst i Group-kolonnen i venstre side af skærmen for at få vist alle kontakter, du har indgået appen i alfabetisk rækkefølge.

    Image
    Image
  4. Træk og slip individuelle kontaktnavne på listen over navne i den midterste kolonne til den nye gruppe, du dannede i kolonnen Group. Hvis mere end én e-mailadresse er angivet for en given kontaktperson, bruger macOS Mail den nyligt brugte adresse, når der sendes en besked til listen.

    Hvis der ikke er angivet nogen e-mail på kontaktpersonen, vil denne person ikke modtage en e-mail. Du kan dog klikke på kontaktpersonens navn og vælge Rediger nederst på kontaktpersonens kort for at tilføje en e-mailadresse.

  5. Hvis du har brug for at tilføje en ny kontakt til gruppen, skal du vælge plus tegnet (+) under det store kontaktkort, vælg Ny kontakt i rullemenuen, og indtast kontaktens detaljer. Den nye kontakt vises automatisk under Alle kontakter, hvor du kan trække og slippe den til den gruppe, du lige har oprettet.

Når du er færdig med at trække kontakter til den nye gruppe, skal du klikke på dens navn på gruppelisten for at se de personer, du har tilføjet.

Hvis du beslutter dig for at fjerne nogen fra en gruppe, skal du klikke på navnet for at fremhæve det og trykke på Delete-tasten på tastaturet. Navnet fjernes fra gruppen, men ikke fra listen Alle kontakter i appen Kontakter.

For at sende en e-mail til gruppen skal du åbne en ny besked i Mail og skrive det nye gruppenavn i feltet To. Denne handling udfylder automatisk feltet med e-mail-adresserne på gruppemedlemmerne.

Anbefalede: