Sådan tilføjer du widgets på iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du widgets på iPhone
Sådan tilføjer du widgets på iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Hold fingeren på startskærmen. Når ikonerne begynder at svinge, skal du klikke på + øverst til venstre.
  • Du vil være i stand til at tilføje widgets fra den side, der kommer op. Du kan få widgets til både Apple- og tredjepartsapps.
  • Widgets og Smart Stacks kræver, at du kører iOS 14 eller nyere.

Denne artikel viser dig, hvordan du tilføjer iPhone-widgets og Smart Stacks til din iPhone-startskærm, hvordan du redigerer dem, og hvordan du sletter dem.

Sådan tilføjer du iPhone-widgets til startskærmen

At tilføje widgets til din iPhone-startskærm er en af de bedste og sjoveste måder at tilpasse din iPhone på. Sådan gør du:

  1. Tryk og hold på startskærmen, indtil den går i redigeringstilstand. Dine app-ikoner vil rykke, og der vil være et +-ikon i øverste venstre hjørne. Tryk på +.
  2. En liste over tilgængelige widgets vises på din telefon. For at finde widgets skal du trykke på feltet Search Widgets og indtaste navnet på en app. Under søgefeltet er der nogle fremhævede. Du kan også rulle ned gennem hele listen.

    Image
    Image
  3. Når du har fundet en iPhone-widget, du vil tilføje, skal du trykke på den.
  4. De fleste iPhone-widgets tilbyder et par forskellige former og størrelser, så du kan kontrollere, hvordan de passer ind på din startskærm, og hvilke oplysninger de viser. Stryg fra side til side for at se alle de muligheder, din valgte widget tilbyder. Når du finder den, du vil have, skal du trykke på Add Widget.

  5. Widget'en vises på din iPhone-startskærm. Du kan flytte den til en anden placering ved at trykke og trække den, ligesom du flytter apps og mapper. Når du har fundet det sted, du vil have det, skal du trykke på Udført.

    Image
    Image

Nogle iOS-widgets har indstillinger, der lader dig kontrollere, hvilket indhold der vises. Når du har tilføjet en til din iPhone-startskærm, skal du trykke og holde på den, og derefter trykke på Rediger widget for at ændre dens indstillinger.

Sådan opretter og redigerer du smarte stakke på iPhone

Smart Stacks tager iOS-widgets endnu længere. De er en gruppe af widgets, der alle er kombineret i det samme rum i stedet for kun én. De lader dig sætte fire eller fem på din iPhone-startskærm, men optager kun pladsen på én. Du kan også stryge gennem widgets i en Smart Stack eller indstille dem til at rulle automatisk. Sådan bruger du dem:

  1. Tryk og hold på startskærmen, indtil den går i redigeringstilstand.
  2. Tryk på + i øverste venstre hjørne.
  3. I widget-pop-op-vinduet skal du trykke på Smart Stack fremhævede widget lige under søgelinjen.

    Image
    Image
  4. Vælg den størrelse og form, du ønsker, at Smart Stack skal have, og tryk derefter på Add Widget.
  5. Den smarte stak er nu på din startskærm. Flyt den rundt til din foretrukne placering for den.

    Image
    Image

Når du har tilføjet en Smart Stack til din iPhone, kan du redigere dens indhold. Sådan gør du:

  1. Tryk og hold på Smart Stack. I pop-out-menuen skal du trykke på Rediger stak.
  2. For at få Smart Stack til automatisk at rotere indholdet, skubbe Smart Rotate til tændt/grønt.

    Image
    Image
  3. For at ændre widgetternes rækkefølge, der vises i Smart Stack, skal du trykke og holde på ikonet med tre linjer til højre for en widget. Træk og slip det derefter til en ny placering.
  4. For at slette en widget fra Smart Stack skal du stryge til højre mod venstre hen over widgetten og trykke på Slet.

    Image
    Image

    Når dette skrives, kan du ikke tilføje brugerdefinerede widgets til Smart Stacks. iOS tilføjer dem automatisk, og du kan kun fjerne dem, hvis du vil.

Sådan sletter du iPhone-widgets og smarte stakke

Besluttet, at du ikke kan lide den iOS-widget eller Smart Stacks, du har på din iPhone-startskærm? Det er virkelig nemt at slette en widget eller Smart Stack. Sådan gør du:

  1. Tryk og hold på den widget eller Smart Stack, du vil slette, indtil menuen springer ud (du kan også vente, indtil apps og widgets begynder at vrikke).
  2. Tryk på Fjern widget (eller - -ikonet, hvis dine apps vrikker).
  3. I pop op-vinduet skal du trykke på Fjern.

    Image
    Image

Anbefalede: