Bedste Twitter-klientværktøjer og -software

Indholdsfortegnelse:

Bedste Twitter-klientværktøjer og -software
Bedste Twitter-klientværktøjer og -software
Anonim

Der er mange typer værktøjer til administration af sociale medier. Det mest nyttige Twitter-styringsværktøj kaldes en klient eller dashboard. Det er designet til at erstatte Twitters én-kolonne visning af tweets med mere effektive måder at læse, sende og administrere tweets på.

Softwaredownload vs. ingen download

En forskel mellem de forskellige Twitter-klient- og dashboardprogrammer er, om de kræver en softwaredownload og installation på din computer, eller om de kører gennem en internetbrowser og ikke kræver nogen downloads. Nogle Twitter-klientværktøjer giver dig også mulighed for at administrere andre sociale medier netværk og tjenester.

Twitter foretager i stigende grad ændringer på sit websted for at gøre det mere nyttigt. Alligevel er Twitter-hjemmesiden ikke så kraftfuld som de bedste uafhængige Twitter-klienter, der er anført i denne artikel.

TweetDeck

Image
Image

What We Like

  • Flere kolonner med tweets.
  • Gratis software.
  • Du kan planlægge tweets.
  • Kan gemme søgeordssøgninger.

What We Don't Like

  • Kan ikke redigere dine tweets.
  • Meget begrænset tilpasning.

TweetDeck er et af de to mest populære gratis programmer til styring af Twitter-tidslinjer. Det var så populært, at Twitter købte det i maj 2011 og fortsætter med at udvikle det som en Twitter-klient.

Twitter-webstedet og -appen viser kun én kolonne med tweets, hvilket giver en langsommere læseoplevelse. Af denne grund foretrækker mange mennesker at bruge en uafhængig Twitter-klient såsom TweetDeck som deres primære måde at se tweets på.

TweetDeck giver dig mulighed for at oprette grupper af personer, du kan følge, og det viser dine tweet-feeds eller streams i rækker af kolonner, så du kan se flere tweets på én gang.

TweetDeck lader dig også gemme søgeordssøgninger og se dem i en af mange kolonnevisninger. I de andre kolonner kan du se tweet-streams fra de grupper, du har oprettet, tweets, der indeholder hashtags, du vil følge, og feeds fra dine andre Twitter-konti.

TweetDeck kræver en gratis softwaredownload. Det fungerer også med de fleste større mobiltelefonoperativsystemer.

Hootsuite

Image
Image

What We Like

  • Du kan planlægge indlæg.
  • Fantastisk analyse.
  • Fremragende kundeservice.

  • Ingen download påkrævet.

What We Don't Like

  • Kedelig layout.
  • Skal betale for at bruge nogle apps.

Hootsuite er en af de to bedste gratis klienter til at administrere Twitter. I modsætning til TweetDeck kræver Hootsuite ingen softwaredownload, fordi det er en internetbaseret Twitter-klient, hvilket betyder, at den er tilgængelig på alle webbrowsere.

Ligesom TweetDeck viser Hootsuite de tweets, du abonnerer på, i kolonner eller lister for hurtig visning. Denne quick-view-funktion giver dig mulighed for at se flere tweet-streams på én gang og interagere med dem på mere kraftfulde måder.

Som med de fleste Twitter-klienter eller dashboards kan du retweet, svare, sende beskeder, følge eller stoppe fra rullemenuer eller ikoner ved siden af ethvert tweet.

En af de bedste ting ved Hootsuite er, at den kan administrere mere end dine Twitter-tidslinjer. Fra det samme dashboard-vindue administrerer Hootsuite også dine feeds og profiler på Facebook, LinkedIn og andre sociale netværk. Hootsuite er en social medieklient ud over en Twitter-klient.

Hootsuites grundlæggende tjeneste er gratis, men den tilbyder også premium månedlige abonnementer til dem, der har brug for at administrere mere end tre sociale mediekonti, eller hvis du har brug for mere end én bruger til at administrere dine sociale mediekonti.

Twitterrific

Image
Image

What We Like

  • Optimeret til macOS.
  • Administrerer tweets på iOS.
  • Kan tilføje GIF'er til indlæg.

What We Don't Like

Begrænset funktionalitet på iOS.

Twitterrific er en Twitter-dashboard-tjeneste, der er optimeret til macOS. Den administrerer også tweets på iPhones og iPads.

På begge operativsystemer kan du vælge et lyst eller mørkt tema og uploade medier til Twitter. På macOS kan du tilpasse skrifttyper og se flere Twitter-tidslinjer på én gang.

Mobilversionen er gratis, ligesom den annonceunderstøttede desktopsoftware.

Anbefalede: