Sådan tilslutter du en iPad til Wi-Fi i 6 nemme trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilslutter du en iPad til Wi-Fi i 6 nemme trin
Sådan tilslutter du en iPad til Wi-Fi i 6 nemme trin
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og slå Wi-Fi-skyderen til.
  • Opret forbindelse til offentligt netværk: Tryk på netværksnavnet. Opret forbindelse til privat netværk: Tryk på netværksnavnet, indtast netværkets adgangskode, tryk på Join.
  • Genvej: Gå til Kontrolcenter, og tryk på ikonet Wi-Fi. Din iPad tilslutter sig ethvert Wi-Fi-netværk i nærheden, som den tidligere har oprettet forbindelse til.

Denne artikel forklarer, hvordan du forbinder din iPad til Wi-Fi, uanset om det er et offentligt Wi-Fi-netværk eller et privat netværk, der kræver en adgangskode.

Tilslutning af en iPad til Wi-Fi

Når du vil have din iPad online, skal du følge disse trin for at oprette forbindelse til Wi-Fi:

  1. Fra iPad'ens startskærm skal du trykke på Indstillinger.

    Image
    Image
  2. Tryk Wi-Fi.

    Image
    Image
  3. For at starte iPad'en med at søge efter trådløse netværk i nærheden skal du flytte Wi-Fi skyderen til tændt/grøn. Om et par sekunder vises en liste over alle netværk i nærheden af dig. Ved siden af hver enkelt er der indikationer på, om de er offentlige eller private, og hvor stærkt signalet er.

    Hvis du ikke kan se nogen netværk, er ingen muligvis inden for rækkevidde.

    Image
    Image
  4. Du vil se to slags Wi-Fi-netværk: offentlige og private. Private netværk har et låseikon ud for sig. Tryk på netværksnavnet for at oprette forbindelse til et offentligt netværk. Din iPad vil forsøge at tilslutte sig netværket, og hvis det lykkes, flyttes netværksnavnet til toppen af skærmen med et flueben ud for det.

    Ved siden af hvert netværksnavn er der et tre-linjers Wi-Fi-ikon, der viser styrken af netværkets signal. Jo flere sorte bjælker i det ikon, jo stærkere er signalet. Forbind altid til netværk med flere søjler. De bliver nemmere at oprette forbindelse til og vil levere en hurtigere forbindelse.

    Image
    Image
  5. Hvis du vil have adgang til et privat netværk, skal du bruge en adgangskode. Tryk på netværksnavnet, og indtast netværkets adgangskode i pop-vinduet. Tryk derefter på Join-knappen i pop op-vinduet.

    Image
    Image
  6. Hvis din adgangskode er korrekt, vil du oprette forbindelse til netværket kan komme online. Hvis ikke, så prøv at indtaste adgangskoden igen eller fejlfinde din forbindelse.

En genvej til at oprette forbindelse til Wi-Fi: Kontrolcenter

Hvis du vil komme hurtigt online og er inden for rækkevidden af et netværk, du tidligere har oprettet forbindelse til (for eksempel derhjemme eller på kontoret), kan du hurtigt tænde for Wi-Fi ved hjælp af Kontrolcenter. For at gøre dette skal du stryge ned fra øverste højre hjørne af skærmen. I Kontrolcenter skal du trykke på Wi-Fi-ikonet, så det er fremhævet. Din iPad tilsluttes ethvert Wi-Fi-netværk i nærheden, som den tidligere har været forbundet til.

Image
Image

Tilslutning af iPad til iPhone Personal Hotspot

Hvis du ikke kan finde nogen Wi-Fi-netværk, kan du stadig få din iPad online ved at dele en nærliggende iPhones mobilnetværk. Du skal bruge funktionen Personal Hotspot indbygget i iPhone til at bruge dens dataforbindelse (dette er også kendt som tethering). iPad'en opretter forbindelse til iPhone via Wi-Fi.

Du finder tilgængelige hotspots under Personlige hotspots i Wi-Fi-indstillingerne.

Image
Image

Datasikkerhed og Wi-Fi-hotspots

Selvom det er fantastisk at finde et gratis, åbent Wi-fi-netværk, når du har brug for et, bør du også være opmærksom på sikkerheden. At oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, som du ikke har brugt før og ikke ved, at du kan stole på, kan udsætte din internetbrug for overvågning eller åbne dig for hacking. Undgå at gøre ting som at tjekke en bankkonto eller foretage køb over et ikke-pålideligt Wi-Fi-netværk. Vær opmærksom på ting, du bør tjekke, før du opretter forbindelse til et Wi-Fi-hotspot.

Du vil ikke være i stand til at oprette forbindelse til Wi-Fi, hvis din Wi-Fi-menu er deaktiveret. Lær, hvad der forårsager dette problem, og hvordan du løser det, i hvordan du løser nedtonet wi-fi (artiklen handler om iPhone, men gælder også for iPad).

Anbefalede: