Sådan handler du med Steam-spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan handler du med Steam-spil
Sådan handler du med Steam-spil
Anonim

Steam giver dig mulighed for at bytte spil under særlige omstændigheder. Du kan ikke bytte spil fra dit bibliotek, kun dem i dit lager. Du kan også bytte forskellige varer i dit lager til spil, hvis du kan overtale dine venner til at indgå aftalen.

Du kan ikke bytte spil på Steam, hvis du ikke har Steam Guard aktiveret. Du kan også blive låst ude af handel af andre årsager, såsom at ændre din adgangskode eller logge ind via en ikke-genkendt enhed. I hvert af disse tilfælde skal du vente mellem 15 og 30 dage på, at Steam fjerner låsen.

Hvad er en Steam-gave?

Steam kalder omsættelige versioner af spil Steam-gaver. Disse er ekstra kopier af spil, der kom på grund af en bonus, pakkeaftale eller kampagnekode. På et tidspunkt var det også muligt at få Steam-gaver ved at købe et spil som gave og derefter vælge at placere det direkte i dit bibliotek i stedet for at sende det til en ven.

Du kan tjekke din gavebeholdning ved at klikke på dit brugernavn i Steam og derefter vælge Gaver i rullemenuen. Hvis en Steam-gave har det omsættelige tag, betyder det, at du kan bytte det. Hvis den har den omsættelige etiket, betyder det, at du kan sælge den på Steam Marketplace.

Image
Image

Sådan får du omsættelige Steam-spil

Der er tre forskellige måder at få et omsætteligt Steam-spil på. Du kan bytte steam-kort og genstande i spillet til en anden for deres omsættelige kopi af et spil, du kan købe en multipakke, der inkluderer gavekopier, og du kan vælge at placere en gave i dit lager i stedet for at indløse den.

Da Steam først introducerede sit lagersystem, kunne du købe et hvilket som helst spil og straks gemme det i dit lager til senere. Du kan ikke længere få omsættelige steam-spil med den metode. Hvis du har nogen spil i dit lager, som er købt på den måde tidligere, kan du stadig bytte dem.

Sådan bytter du et Steam-spil fra dit lager

Hvis du har et omsætteligt spil i dit Steam-lager, kan du bytte det på samme måde som med Steam-kort, genstande i spillet og andre ting i dit Steam-lager.

Hvis din ven giver dig deres Steam Trade URL, kan du sende dem handelsanmodninger gennem den, selvom de ikke er online.

Sådan handler du med Steam-spil:

  1. Start Steam.
  2. Klik VENNER & CHAT i nederste højre hjørne af vinduet.

    Image
    Image
  3. Find den ven, du vil handle med, klik på den lille pil ud for deres navn, og klik på Inviter til handel.

    Image
    Image

    Du kan kun handle med personer på din venneliste. Hvis I vil lave en aftale med en fremmed, skal I midlertidigt tilføje hinanden som venner. Udvis forsigtighed, når du handler med fremmede.

  4. Vælg en specifik beholdning fra rullemenuen.

    Image
    Image
  5. Klik og træk spillet, elementet i spillet, Steam-elementet eller kuponen, som du vil bytte ind i handelsvinduet.

    Image
    Image

    Hvis du trækker den forkerte vare ind i handelsvinduet, skal du trække den tilbage til dit lager for at fjerne den.

  6. Klik Klar til at handle, når du er klar.

    Image
    Image
  7. Tjek for at sikre, at den vare, din handelspartner har tilbudt, er den vare, du ønsker. Flyt musen over hvert element, og læs teksten, der dukker op.
  8. Klik Foretag handel, når du er klar.

    Du kan ikke fortryde eller annullere en handel efter at have klikket på Foretag handel. Klik ikke på Foretag handel, medmindre du er sikker på, at du vil have denne handel til at gå igennem.

  9. Hvis handlen er vellykket, vil du se et bekræftelsesvindue.

Anbefalede: