Sådan bruger du Fitbit Versa

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Fitbit Versa
Sådan bruger du Fitbit Versa
Anonim

Fitbit Versa kan mere end blot at spore dine skridt. Hvis du er ny i verden af smartwatches, er der et par hurtige ting, du kan gøre for at komme i gang, før du bruger et til at spore dine fitnessmål, holde dig forbundet til dine beskeder og opkald og meget mere. Sådan bruger du en Fitbit Versa.

Instruktionerne i denne artikel gælder for Fitbit Versa, Fitbit Versa 2 og Fitbit Versa 3 smartwatches. Selvom nogle af disse instruktioner muligvis fungerer for Fitbit Versa Lite, er den ikke så fuldt funktionel som andre medlemmer af Versa-serien.

Sådan konfigurerer du Fitbit Versa

Opsætning af Versa er en hurtig og enkel proces. Sådan gør du:

  1. Tænd og oplad din enhed. Du kan få en hel dags batterilevetid på kun 12 minutter med hurtig opladning.
  2. Download Fitbit-appen til din smartphone.

    Download til:

  3. Åbn appen, og tryk på Log ind eller Opret konto. Hvis du allerede har en Fitbit-konto, behøver du ikke oprette en ny.
  4. Appen kan lede dig gennem processen med automatisk tilslutning af dit nye Versa-ur. Hvis den ikke gør det, kan du trykke på Konto-ikonet og trykke på + Konfigurer en enhed.
  5. Vælg den enhed, du er ved at konfigurere.

    Image
    Image
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre enhedsopsætningen. Dit ur synkroniseres automatisk med Fitbit-appen på din telefon eller tablet. Dit ur og din telefon skal bruge det samme Wi-Fi-netværk til opsætning og synkronisering.

    Du skal indtaste nogle personlige oplysninger og acceptere servicevilkårene, og derefter sætte din Versa på opladningsholderen for at fuldføre opsætningen af enheden. Du skal muligvis også opdatere Versas firmware. Dette kan tage op til en halv time at gennemføre, så hav tålmodighed.

Hvad gør knapperne på en Fitbit Versa?

Når din Fitbit Versa er sat op, og du er sikker på, at du har den rigtigt på, så kan du begynde at bruge den. Hvis du bruger en Fitbit Vera, er der tre knapper på enheden - en til venstre og to til højre.

  • venstre knap er tilbage-knappen. Når du trykker længe på denne, åbner den hurtige indstillinger, hvor du blandt andet kan styre din musik. Knapperne til højre styrer apps.
  • Som standard styrer et hurtigt tryk på knappen øverst til højre appen øverst til venstre på den første appskærm. Et langt tryk åbner dine notifikationer.
  • nederst til højre-knappen åbner appen, der er placeret nederst til venstre på den første app-skærm.

For at ændre, hvilke apps en af disse knapper har adgang til, skal du omarrangere apps på din første app-side.

Der er kun én knap på Fitbit Versa 2. Dette er knappen Tilbage, og et kort tryk fører dig til den forrige skærm. Du kan indstille, hvad du vil have knappen til at gøre ved et langt tryk i Fitbit-appen på din telefon.

Aktiver Fitbit-meddelelser for beskeder, opkald og mere

Din Versa er mere end blot en fitness-tracker. Selvfølgelig kan du oprette forbindelse til appen på din smartphone og bruge den til at spore antallet af skridt, du tager hver dag, de øvelser, du laver, din puls og søvncyklusser. Men du kan også bruge det til at holde forbindelsen.

I Fitbit-appen kan du konfigurere den, så du får besked på dit ur, når der kommer sms'er og telefonopkald. Sådan konfigurerer du denne funktion:

  1. I Fitbit-appen skal du trykke på fanen I dag > dit profilbillede > dit enhedsbillede> Notifikationer.

    Image
    Image
  2. Følg instruktionerne på skærmen for at parre din Fitbit-enhed med din telefon og tillade Fitbit-appen at få adgang til notifikationer.

  3. Vælg de typer notifikationer, du vil modtage, og de apps, du vil bruge med dem.
  4. Tryk på App-meddelelser for at vælge andre apps, du vil have meddelelser fra.

    Image
    Image
  5. Synkroniser din enhed.

Andre ting, du kan gøre med Fitbit Versa

Der er meget mere, du kan gøre med din Fitbit Versa. Fra at tilføje Fitbit Pay (ikke alle Fitbit Versas understøtter det) til at tilføje musik og apps eller spil, opfylder Fitbit Versa solidt definitionen af et smartwatch. Du kan endda skifte urskiver ud eller skifte bånd på din Versa, så det passer til dit outfit eller dit humør. Alle disse funktioner betyder, at du kan holde forbindelsen, mens du sporer dine fitnessmål og -aktiviteter og meget mere.

Anbefalede: