Sådan ændres AirPod-navnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres AirPod-navnet
Sådan ændres AirPod-navnet
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Indstillinger > Bluetooth, tryk på cirklede i ud for navnet. Tryk på Navn, og indtast den nye moniker. Gå tilbage for at bekræfte ændringen.
  • AirPods skal forbindes til den relevante iPhone, før du begynder.
  • Du kan ændre navnet når som helst og så ofte du vil.

Denne artikel forklarer, hvordan du ændrer navnet på dine AirPods, forklarer, hvorfor du muligvis skal gøre det, og tilbyder AirPod-navngivningsidéer.

Sådan omdøber du dine AirPods

Sørg for, at dine AirPods er forbundet til din iPhone, før du starter navneændringsprocessen. Følg derefter disse trin:

  1. Gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Under Mine enheder, ud for navnet på dine AirPods, skal du trykke på Information (den cirklede i).
  3. Tryk Navn.

    Image
    Image
  4. Du kan se det aktuelle navn på dine AirPods øverst på skærmen.
  5. Slet det aktuelle navn, og skriv et nyt navn. Tryk på Udført. (Brug emojis, hvis du vil.)
  6. Tryk på Tilbage i øverste venstre hjørne, og gå derefter tilbage for at se navneændringen.

    Image
    Image

    Nulstil dine AirPods for at ændre navnet til standarden. Hold knappen på etuiet nede i 3 til 5 sekunder med låget åbent, indtil lyset blinker. Luk låget, og åbn det igen ved siden af din iPhone, og tilslut derefter igen.

Årsager til at omdøbe dine AirPods

Uanset om dit Airpod-navn bare keder dig, eller om dit yndlingsørekonfekt er blevet stjålet eller tabt, er der masser af grunde til at omdøbe dit.

At omdøbe dine AirPods handler ikke kun om at tilpasse eller udtrykke din individualitet. Alles AirPods er oprindeligt navngivet, uanset hvilket navn du har angivet på din iPhone, efterfulgt af "AirPods." Hvis du har flere AirPods i huset, kan det være nemt at blande dem sammen. Det kan hjælpe at have et tilpasset navn.

At ændre navnet på dine AirPods kan også hjælpe, hvis de bliver væk. Da alle AirPods er hvide og ser identiske ud, er det en nem måde at bekræfte identiteten på mistede AirPods ved at ændre navnet.

Du vil måske vise din personlighed med noget sjovt eller smart. Det er okay at tilpasse dine AirPods og have det sjovt med dem.

AirPods navneidéer

Føler du dig ikke klog nok til at finde på et unikt navn til dine AirPods? Der er et par steder at gå hen for at få inspiration.

Nickfinder har en side dedikeret til AirPods-navne og inkluderer nogle som "Britney SpEARs", "ikke dine AirPods", og "Allergic to Wires", blandt andre.

Der er også Reddit-tråde og Apple-forumdiskussioner med andre ideer fra lignende nysgerrige mennesker. Selvom du ikke bruger navnene, kan det hjælpe din kreativitet.

Anbefalede: