Forstå iPad Sleep/Wake-knappen

Indholdsfortegnelse:

Forstå iPad Sleep/Wake-knappen
Forstå iPad Sleep/Wake-knappen
Anonim

Dvale/vågne-knappen på iPad er en af enhedens få knapper, der tilbyder anvendelser ud over blot at låse enheden eller vække den.

Fordi denne knap bruges til at sætte iPad'en i suspenderet tilstand, kaldes dvale-/vågningsknappen nogle gange som suspend-knappen eller hold-knappen eller også låse- og tænd/sluk-knappen.

Denne information gælder for alle hardwaremodeller af iPad og iPad mini.

Image
Image

Bundlinje

Det er en lille fysisk knap øverst på iPad'en. Den rager kun lidt ud fra kanten af enheden; lige nok til at føle, når du ikke kigger rigtigt på, men ikke for langt til at fange det på noget eller have det til besvær, når du bruger iPad.

Hvad Dvale/Væk-knappen gør, når iPad'en er tændt

Med iPad tændt, og du ser låseskærmen, vil et tryk på Wake/Sleep-knappen én gang vække iPad'en til det punkt, hvor du kan se låseskærmen, f.eks. uret og alle meddelelser, der er indstillet til at blive vist der. Det er på dette tidspunkt, du kan komme på iPad, enten efter en adgangskode eller ved at skubbe for at låse op.

Hvis iPad'en viser startskærmen, vil et tryk på denne knap blot én gang gøre skærmen sort, låse den og sende dig tilbage til udgangspunktet, hvor et tryk på den igen vil vise dig låseskærmen.

Hvis du holder låseknappen nede i et par sekunder, uanset om iPad'en er på låseskærmen eller startskærmen, bliver du spurgt, om du vil slukke for enheden.

Hvis du tager et skærmbillede på en iPad, bruges låseknappen også. Klik på Lock-knappen og Hjem-knappen på samme tid, bare kort - hold dem ikke - så skærmen blinker til angive, at den tog et billede af det, der blev vist på skærmen. Billedet gemmes i Fotos-appen.

Bundlinje

Hvis du trykker på Wake/Sleep-knappen én gang, når iPad'en er slukket, vil det ikke gøre noget. Den skal holdes nede i et par sekunder, hvorefter den vil tjene som en måde at tænde iPad'en på.

Hvad Dvale/Væk-knappen gør, når iPad er tændt eller slukket

I lighed med et skærmbillede kan du holde Sleep/Wake-knappen og Home-knappen nede samtidigt for at udføre det, der kaldes en hård genstart. Gør det, når iPad'en er frosset, og sluk-skærmen ikke vises som forventet, eller når du ikke kan tænde iPad'en.

Hold begge knapper nede i 15 til 20 sekunder for at udføre denne type genstart.

Sådan sover du iPad'en uden at bruge knappen

Ipaden går automatisk i suspenderingstilstand, efter at der er gået en vis tid uden aktivitet. Denne automatiske låsefunktion er som standard indstillet til et par minutter, men den kan ændres.

Et "smart" etui til iPad vil automatisk vække det, når etuiet åbnes, og hænge det op, når det lukkes.

At sikre, at iPad er korrekt ophængt, når den ikke er i brug, er en fantastisk måde at spare batterilevetid på.

Anbefalede: