Er PlayStation 3 kompatibel med PS2?

Indholdsfortegnelse:

Er PlayStation 3 kompatibel med PS2?
Er PlayStation 3 kompatibel med PS2?
Anonim

Selv om alle PlayStation 3-konsoller kan afspille originale PlayStation-diske, er ikke alle modeller PlayStation 2-kompatible. Hvis du vil spille PS2-spil på din PS3, skal du sørge for at købe den rigtige model.

Der er et par PS2-diske, der ikke fungerer på nogen PS3-modeller. Spillere kunne tidligere downloade PS2-klassikere og gemme spil på PS3-drevet, men Sony lukkede PS3-butikken i 2018.

Image
Image

Sådan ved du, om du kan spille PS2-spil på din PS3

De originale lanceringsmodeller på 60 GB og 20 GB er bagudkompatible med PS2-spil, fordi de har PS2-chips. Andre modeller, især 80GB Metal Gear Solid PS3, plejede at være bagudkompatible ved hjælp af emuleringssoftware, men de understøtter ikke længere PS2-spil. For at se, om din konsol er PS2 bagudkompatibel:

  1. Se om PS3 er en PlayStation 3 Slim Model. Du kan se, om en PS3 er en slank model, hvis den har en lavere profil, en mat sort finish (ikke skinnende), og PS3-logoet på toppen i stedet for ordet "PlayStation 3." Hvis det er en PS3 Slim, så er den ikke PS2 bagudkompatibel, selvom du stadig kan nyde PS3- og PSone-spil på den.

    Image
    Image
  2. Se om PS3 er en 20GB PlayStation 3. Disse var kun tilgængelige ved lanceringen. De har ikke Wi-Fi eller en flash-kortlæser, men de har fire USB-porte og er bagudkompatible. Modelnummeret er norm alt "CECHBxx." Disse er også større end PS3 Slim, har en skinnende finish og ordet "PlayStation 3" skrevet på toppen. Hvis din PS3 har fire USB-porte, og panelet, hvor du indsætter disken, er sort og ikke sølv, og den ikke har en plet på forsiden til SD-kort, så har du en 20 GB PS3, og den er bagudkompatibel med PS2-spil.

    Image
    Image
  3. Se om PS3 er en 60GB PlayStation 3 Disse var også kun tilgængelige ved lanceringen. De har Wi-Fi, en flash-kortlæser og fire USB-porte. Ligesom 20GB modellen er 60GB modellen skinnende og har ordet "PlayStation 3" på toppen. Ansigtet, hvor du indsætter disken, er også sølv.

Hvis du har en 80 GB PlayStation 3 eller en Metal Gear Solid PS3, der ikke er blevet opdateret, siden den kom ud af æsken, kan den stadig være bagudkompatibel gennem softwareemulering. Hvis du bruger nogen PS3-onlinetjenester, har din konsol sandsynligvis mistet PS2-softwareemuleringens bagudkompatibilitet.

Find en bagudkompatibel PS3

Fordi de nyere PS3-modeller ikke kan spille PS2-spil, koster brugte 20GB og 60GB PS3-konsoller ofte mere end en helt ny PS3 Slim. Nu hvor Sony har lukket PlayStation 3-butikken, kan du ikke engang downloade gamle PS2-spil til PS3. Derfor er dit bedste bud for at spille gamle PS2-spil at købe en brugt PlayStation 2, hvis du ikke allerede har en.

Anbefalede: