Få hurtigere adgang til Grammarly i Google Docs

Få hurtigere adgang til Grammarly i Google Docs
Få hurtigere adgang til Grammarly i Google Docs
Anonim

Vi kan alle bruge noget hjælp, når vi skriver, og Grammarly har netop gjort det nemmere at bruge i Google Docs.

Image
Image

Hvis du skriver noget, ved du, at Grammarly kan være en livredder. Onlinetjenesten til grammatik og stavekontrol ankom til Google Docs tilbage i 2018, men den er netop blevet opdateret med et udvidet udvalg af forslag og en ny sidebjælke for at gøre det nemmere at se disse muligheder.

Sådan virker det: Når du har installeret Grammarly-pluginnet til Chrome og falder ind i Google Docs, vil du se den nye sidebjælke. Bare klik på det røde tal eller det grønne G i nederste højre hjørne af skærmen for at aktivere det.

Premium-funktioner: Den gratis version af Grammarly giver dig forslag til grammatik, stavning og tegnsætning sammen med forslag til kortfattethed og tone. Et bet alt abonnement tilføjer endnu mere, herunder hjælp til læsbarhed, ordforråd, sætningsvariation, sikker sprogbrug og meget mere.

Men vent, der er mere: Ud over den nye Google Docs-sidebjælke har Grammarly også tilføjet et nyt målpanel, som vil hjælpe dig med at sigte efter specifikke detaljer i din skrivning, f.eks. publikum, formalitet, type skrivning (forretning, afslappet, e-mail og mere) og tone.

Image
Image

Bundlinje: Hvis du bruger Grammarly i Google Docs, bør den nye sidebjælke og målpanelet hjælpe med at tage din skrivning fra god til fantastisk med meget mindre indsats. Funktionen lanceres til alle brugere i løbet af den næste uge eller deromkring, så hold øje, hvis du ikke allerede har den.

Anbefalede: