Samsung har en ny alt-i-en sikkerhedschip

Samsung har en ny alt-i-en sikkerhedschip
Samsung har en ny alt-i-en sikkerhedschip
Anonim

Samsung har afsløret sit seneste inden for fingeraftrykssikkerhed integrerede kredsløb (IC'er), som kombinerer fingeraftrykslæsning, kryptering og sikker informationslagring helt af sig selv.

Den nye fingeraftryks-IC, kaldet S3B512C, er beregnet til at fungere som en alt-i-en mulighed for biometrisk kortsikkerhed. Nuværende biometriske kort bruger separate chips til fingeraftryksscanning, informationslagring og beskyttelse samt kryptering. Ved at have en enkelt IC til at håndtere alle disse funktioner håber Samsung at optimere biometrisk kortdesign og strømline, hvordan vi bruger dem.

Image
Image

Et kort med S3B512C-chippen ville være i stand til at læse dit fingeraftryk, autentificere og gemme disse oplysninger til fremtidig brug og sikkert kryptere oplysningerne mod manipulation. Det er den slags sikkerhed, der sandsynligvis vil blive brugt i kreditkort, men det ville også være nyttigt til identifikation af studerende, medarbejder eller medlemskab. Du ved, til ting som sikker bygningsadgang eller situationer, der kunne drage fordel af en mere sikker identitetsbekræftelse.

Ifølge Samsung ville S3B512C-chippen også føre til hurtigere kreditkorttransaktioner (ingen grund til at indtaste en PIN-kode), og også forhindre svigagtig brug på grund af de lag af sikkerhed, den giver. Da brugerens fingeraftryk er gemt på kortet og kræves til brug, ville det være funktionelt ubrugeligt for nogen anden, hvis kortet nogensinde skulle blive tabt eller stjålet.

Image
Image

Samsung hævder også, at chippens "anti-spoofing-teknologi" kunne forhindre sikkerhedsomgåelsesteknikker såsom brug af kunstige (dvs. kopierede) fingeraftryk.

Med hensyn til hvornår vi kan se S3B512C-chippen i aktion, ja, det er op til de forskellige kortproducenter, og om de vil bruge den eller ej. Blot at fremstille et kort kan tage en uge eller to, men at designe et omkring ny teknologi vil højst sandsynligt tage lidt længere tid end det.

Anbefalede: