Hvorfor enhver iMac skal have en bæretaske

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor enhver iMac skal have en bæretaske
Hvorfor enhver iMac skal have en bæretaske
Anonim

Key takeaways

  • En bæretaske er et perfekt supplement til bærbarheden af M1 iMac.
  • Jeg har brugt Curmio-rejsetasken i nylon til $35, og den er blevet et uvurderligt tilbehør.
  • Der er dyrere etuier på markedet til iMacs, hvis du har brug for mere beskyttelse.

Image
Image

Jeg har for nylig købt en bæretaske, der har ændret den måde, jeg bruger min M1 iMac på.

Den $35 nylon Curmio rejsetaske gør iMac til en bærbar maskine. Den fås til alle størrelser af iMac, men M1 iMac er så let og tynd, at den allerede er halvvejs til at være noget, du kan bære rundt på. Det er så fantastisk et tilbehør, at jeg er overrasket over, at Apple ikke tilbyder sin egen version.

Jeg købte M1 iMac, fordi det er den perfekte opgradering fra en bærbar computer. På kun omkring 10 pund og omtrent lige så tyk som en iPad, beder den nye iMac om at blive transporteret fra sted til sted. Men det kan være besværligt at bære det uden for dit hjem, og det er her, Curmio passer ind.

Transformer eller ej?

Jeg købte Curmio med lave forventninger. For mindre end 40 USD var bæretasken ikke en væsentlig investering, og jeg var desperat efter at finde noget til min iMac.

Mens den er let og ikke særlig stor, er M1 iMac med sin 24-tommer skærm overraskende svær at bære. Det er nemt nok at flytte rundt i din stue, hvilket ser ud til at være, hvad Apple havde til hensigt, men der er ingen steder, hvor du nemt kan gribe det, når du bærer det over lange afstande. Jeg havde et par forskrækkelser, da jeg satte iMac'en bag i min bil og næsten tabte den.

Image
Image

Efter en omfattende onlinesøgning efter iMac-bæretasker fandt jeg overraskende få muligheder. Endelig fik jeg øje på en bæretaske til iMac fra Curmio, et mærke jeg aldrig havde hørt om. Jeg kunne ikke finde et websted for Curmio, men det fik positive anmeldelser på Amazon, så jeg gav det en chance.

Curmio til undsætning

Jeg blev glædeligt overrasket over Curmio-sagen, da den ankom dagen efter. Det er godt lavet med slidstærkt nylon, solide syninger og brugervenlige spænder.

Curmio-etuiet spændes fast på iMac'en på få sekunder. Den beskytter skærmen godt nok mod ridser og skrammer, men du vil stadig ikke tabe din computer, selv med etuiet på.

Der er et bærehåndtag oven på Curmio tasken, og når først din iMac er inde, er den lige så nem at bære rundt som en rimelig tung dokumentmappe. Det bedste af det hele er, at der er flere praktiske lommer på forsiden og bagsiden, som musen, tastaturet og strømkablet kan passe ind i.

Image
Image

Curmio er dog ikke den eneste producent, der tilbyder en iMac-bæretaske. Jeg kunne måske investere i den højt vurderede Gator Cases Creative Pro Series nylon-bærepose, hvis jeg havde penge at brænde. Gator kabinettet er meget mere robust end Curmio, selvom det i øjeblikket koster omkring $200.

Creative Pro har justerbar indvendig polstring og en skumblokholder, der forhindrer iMac i at bevæge sig rundt. Der er også en stiv panelforstærkning i frontklappen for ekstra skærmbeskyttelse. Bunden af etuiet er beskyttet af gummifødder og plastikpaneler. Du kan også bruge iMac, mens den stadig er i etuiet, og den har et sammenklappeligt solafskærmning for at beskytte skærmen mod at blive udvasket.

Mens den er let og ikke særlig stor, er M1 iMac med sin 24-tommer skærm overraskende svær at bære.

Også spændende er BUBM 21,5-tommers nylon-bærepose, som omslutter din iMac i, hvad der ligner en kæmpe pung. BUBM'en er diskret nok til, at det ville være svært at sige, at du har en computer med i denne taske, hvilket kunne være nyttigt i nogle situationer.

Jeg er glad for Curmio-coveret og anbefaler det stærkt til alle, der ønsker at bære deres iMac rundt på korte afstande. Men hvis du har brug for kraftig beskyttelse, vil du måske se nærmere på enten BUBM- eller Gator-kabinettet.

Uanset dine behov vil din iMac takke dig for den ekstra beskyttelse og bæreevne.

Anbefalede: