Sådan Chromecast Amazon Prime Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Chromecast Amazon Prime Video
Sådan Chromecast Amazon Prime Video
Anonim

Hvad du skal vide

  • Fra iOS eller Android Amazon Prime Video-appen skal du trykke på Cast-ikonet i nederste højre hjørne, vælge din Chromecast, så afspil dit show.
  • Fra en computer skal du gå til Amazon Prime Video i Chrome-browseren, vælge menuen med tre prikker i øverste højre hjørne, og vælge Cast.
  • Din mobilenhed og Chromecast skal være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk for at caste fungerer.

Denne artikel forklarer, hvordan man caster Amazon Prime Video via en Google Chromecast.

Sådan Chromecast fra Prime Video-appen

Du kan caste direkte fra Amazon Prime Video-appen til din Chromecast. Processen er lige så enkel som at caste fra enhver understøttet app.

  1. Åbn Prime Video-appen på din enhed.
  2. Tryk på Cast-ikonet.
  3. Vælg den Chromecast-enhed på dit netværk, som du vil caste til.
  4. Vælg en video, du vil se. Når du gør det, afspilles den på skærmen, der er tilsluttet din Chromecast.

    Image
    Image

Sådan Chromecaster du Amazon Prime-video fra en computer

Streaming af Amazon Prime-video til Chromecast fra en computer er enkel. Konfigurer Google Chrome-browseren på din computer, og cast indhold fra dit skrivebord til dit tv. Denne metode fungerer til både Mac og PC og fungerer især med notebooks med Google Chrome OS, som har Chrome-browseren forudinstalleret.

Castning af Amazon Prime Video til et tv bruger computerens processorkraft og kan hurtigt dræne batteriet. Slut computeren til en strømkilde, mens du bruger denne metode.

  1. Åbn et nyt Chrome-browservindue eller -fane, og gå til Amazon Prime Instant Video eller Amazon Prime Video, hvis du abonnerer på den bet alte tjeneste.

    Casting fra Chrome-browseren tillader kun streams op til 1080p opløsning. Dette er en ulempe i betragtning af Amazon Prime Video-indholdsstreams i 4K med kompatibel hardware.

  2. Vælg three-dot-ikonet i øverste højre hjørne af browseren og under fanerne.

    Image
    Image
  3. Vælg Cast.

    Image
    Image
  4. Vælg den enhed, som du vil caste skærmen til. Hvis du har mere end én streamingenhed, skal du vælge tv-indstillingen.

    Sørg for, at Chrome-browseren er opdateret til den nyeste version. Hvis der vises et rødt download-ikon i det øverste højre hjørne af browseren, skal du installere opdateringerne, før du kan fortsætte med denne castingmetode.

  5. Det caste indhold vises på tv'et.

    Du kan browse på andre faner, mens du caster Amazon Prime Video på et tv. Hold dog browservinduerne og -fanerne på et minimum, da det kan gøre computeren langsommere og forstyrre streaming og casting.

  6. For at afslutte en cast skal du lukke det Chrome-vindue eller den fane, du var ved at caste. Eller vælg ikonet three-dot, og vælg derefter den tilsluttede enhed for at afbryde strømmen.

Hvordan streamer jeg Amazon Prime fra min telefon til mit tv?

Google Chromecast understøtter mange tjenester, herunder Amazon Prime Video. Fordi Chromecast understøtter Prime Video, er der to måder at caste videoer på.

Hvis du er på en stationær pc, fungerer det bedst at caste fra Google Chrome-browseren. Det er ikke så effektivt som at gøre det fra en app, men det får jobbet gjort. Som med de fleste tjenester er det den bedste rute at bruge Amazon Prime Video-appen på en mobilenhed. Siden Prime video begyndte at understøtte Chromecast, er processen ligetil.

Hvor er Cast-knappen på Amazon Prime?

Ved brug af enten iOS- eller Android-versionen af Amazon Prime Video-appen finder du Cast-knappen i højre side af appskærmen mod bunden. Ikonet ligner et lille tv med et Wi-Fi-signal.

Hvis du ikke kan se Cast-ikonet på din Amazon Prime Video-app, er der et par muligheder. For det første er ikonet kun synligt, hvis du har en Chromecast-enhed tilsluttet dit tv. Din mobilenhed og Chromecast skal også være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk, og din Amazon Prime Video-mobilapp skal opdateres til den nyeste version.

For at finde Cast-knappen på Amazon Prime Video på en computer, skal du være i Chrome-browseren. Vælg Tilpas og kontroller Google Chrome (ikonet med tre lodrette prikker) i øverste højre hjørne, og vælg derefter Cast Vælg Kilder rullemenu, vælg fanen Cast, og vælg din Chromecast.

Anbefalede: