Hvad er Microsoft 365 Apps for Enterprise?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Microsoft 365 Apps for Enterprise?
Hvad er Microsoft 365 Apps for Enterprise?
Anonim

Microsoft 365 Apps til virksomheder (tidligere Office 365 ProPlus) er en virksomhedsabonnement, der opkræves pr. bruger i stedet for pr. enhed. Det giver abonnerede brugere flere Microsoft Office-apps og -tjenester end andre muligheder.

Microsoft 365 Apps til virksomhedsabonnenter installerer alle de tilknyttede Microsoft-produkter og -tjenester på op til fem Windows- eller Mac-computere, fem iOS- eller Android-tablets og op til fem iPhone- eller Android-smartphones.

Image
Image

Denne abonnementsmodel kan være billigere for virksomheder med et lille antal ansatte, der bruger flere enheder. Det kan blive dyrere for virksomheder med mange ansatte, som hver kun bruger én. I sidstnævnte tilfælde ville et Microsoft 365-abonnement, der opkræves pr. enhed, være en mere passende mulighed.

Microsoft 365 Apps til virksomheder fungerer på både Windows- og Mac-computere.

Hvilke apps følger med Microsoft 365 Apps for Enterprise?

Microsoft 365 Apps til virksomheder inkluderer følgende Office-apps.

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • OneDrive
  • Microsoft Teams

Som en del af abonnementet på Microsoft 365 Apps til virksomheder får alle Office-apps de seneste softwareopdateringer, så snart de udgives. Mobilversioner af hver app er tilgængelige til iOS og Android smartphones og tablets. Du kan til enhver tid bruge onlineversioner af Word, OneNote, PowerPoint og Excel på enhver enhed.

Ud over apps og tilknyttede tjenester har Microsoft 365 Apps til virksomhedsabonnenter adgang til 1 TB skylager på OneDrive.

Abonnementet inkluderer administrationsværktøjer til at tilføje og fjerne brugere og installere og opdatere Office-apps på flere enheder.

Microsoft 365 Apps for Enterprise versus Microsoft 365

Microsoft 365 er en paraplybetegnelse, der omfatter alle Microsoft 365-abonnementer, der tilbydes af Microsoft. Microsoft 365 Apps til virksomheder er en af disse mange planer.

Microsoft 365-abonnementer inkluderer apps som Word, Excel og Outlook for et fast månedligt gebyr. Hver plan er dog rettet mod forskellige anvendelsestilfælde, såsom hvor mange mennesker der har brug for adgang til apps, og om en bruger er et hjem, studerende eller virksomhed.

Microsoft 365 Business-planen indeholder for eksempel Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access og OneDrive, mens Microsoft 365 Business Premium-planen kommer med de samme apps plus e-mail-hosting, Outlook Exchange, OneDrive, SharePoint, og Microsoft Teams.

Microsoft tilbyder flere typer Microsoft 365-abonnementer lige fra dem, der er rettet mod afslappede brugere og studerende til små virksomheder og store virksomheder.

Bundlinje

Microsoft 365 Apps til virksomheder promoveres ikke voldsomt på officielle Microsoft-websteder og sociale mediekonti og er ofte fraværende på dets primære Microsoft 365-sider. Abonnementet har tre forskellige SKU'er med forskellige prisniveauer og produkttilbud.

Hvilke enheder understøtter Microsoft Apps til virksomheder?

Microsoft 365 Apps til virksomheder og dets inkluderede apps og tjenester understøtter Windows-enheder med Windows 7 og nyere, Android-enheder med KitKat (4.4. X) og nyere, og iOS-enheder med iOS 10 og nyere. Microsoft 365 Apps til virksomheder understøtter til stadighed de to seneste versioner af macOS.

Anbefalede: