Selv Siri ved, at sorte liv betyder noget

Selv Siri ved, at sorte liv betyder noget
Selv Siri ved, at sorte liv betyder noget
Anonim

Du ved, at tingene er dårlige, når vores digitale assistenter ikke lader os slippe afsted med at være racistiske.

Image
Image

Både Siri og Google Assistant bekræfter, at Black Lives Matter i kølvandet på nationale og globale protester mod systemisk racisme og politibrutalitet.

Apple og Google: Når du bliver spurgt: "Betyder alle liv noget", siger Google Assistant: "At sige "Black Lives Matter" betyder ikke, at alle liv ikke betyder noget. Det betyder, at sorte liv er i fare på måder, som andre ikke er."

Siri svarer på det samme spørgsmål med "'All Lives Matter' bruges ofte som svar på sætningen 'Black Lives Matter', men det repræsenterer ikke de samme bekymringer." Siri henviser dig derefter til Black Lives Matter-webstedet.

Amazon: Den anden store digitale assistent, Alexa, er mindre direkte. Amazons svar på både "Do Black Lives Matter" og "Do All Lives Matter" er det samme: 'Jeg synes, folk fortjener at blive behandlet med retfærdighed, værdighed og respekt.'"

Bundlinie: Det kunne siges, at disse mega-virksomheder bare giver læbeservice til en populær bevægelse, men det er måske ikke en dårlig ting. At indlejre sandheden i digitale assistenter kan kun hjælpe med at styrke begreberne Black Lives Matter, efterhånden som flere og flere af os henvender sig til virtuelle hjælpere for at få mening i vores liv.

Anbefalede: