Samsung 64GB EVO Select microSD-kortanmeldelse: Det bedste MicroSD-kort til næsten alle

Indholdsfortegnelse:

Samsung 64GB EVO Select microSD-kortanmeldelse: Det bedste MicroSD-kort til næsten alle
Samsung 64GB EVO Select microSD-kortanmeldelse: Det bedste MicroSD-kort til næsten alle
Anonim

Bundlinje

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort tilbyder ekstremt ensartet og hurtig ydeevne til en uovertruffen pris.

Samsung Evo Select 64GB SD-kort

Image
Image

Vi købte Samsung 64GB EVO Select microSD-kortet, så vores ekspertanmelder kunne teste og vurdere det grundigt. Fortsæt med at læse for vores fulde produktanmeldelse.

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort er et af de bedste tilgængelige SD-kort og en ekstremt konkurrencedygtig opbevaringsmulighed, som købere bør overveje, om de oprindeligt ledte efter et SD-kort i microSD-formatet. Det tilbyder ensartet og hurtig ydeevne til en pris, der burde fange enhvers opmærksomhed. Der er mange mere prangende muligheder derude, der fremsætter dristigere markedsføringspåstande, men EVO Select er stadig det rigtige valg for de fleste shoppere. Lad os tage et kig på hvorfor.

Image
Image

Bundlinje

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort har et hvidt og grønt design og inkluderer også en SD-kortadapter i fuld størrelse i emballagen. Kortet viser en U3-hastighedsvurdering, god til mindst 30 MB/s sekventiel skriveydeevne. Samsung hævder også "Overførselshastighed op til 100 MB/s", som, hvis du læser det med småt, beskriver læsehastigheder, ikke skrivehastigheder. Samsung har måske ikke nået dette nøjagtige tal i vores test, men resultaterne er stadig imponerende, som du vil se senere.

Opsætningsproces: Ingen sved

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort kræver omtrent lige så meget opsætning, som du ville forvente af et SD-kort. Tag den ud af pakken og begynd at bruge den med det samme. Hvis du skal bruge den i en enhed med et SD-stik i fuld størrelse, skal du bruge den medfølgende adapter.

Ydeevne: Meget konsekvent

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort har en U3-klassificering, hvilket betyder, at du vil se sekventielle skrivehastigheder på ikke mindre end 30 MB/s. Dette er dog kun et minimum, og du kan forvente at se bedre hastigheder i gennemsnit fra dette kort. EVO Select opnåede konsekvent 65 MB/s skrivehastigheder i både CrystalDiskMarks 1 GiB sekventielle skrivehastighedstest og Blackmagics Disk Speed Test. Vi bemærkede meget mere variation i hastigheder på andre kort, hvilket er mindre ønskeligt.

Konsekvent og hurtig ydeevne til en pris, der burde fange enhvers opmærksomhed.

Læsehastigheder var tilsvarende konsistente på 88 MB/s i CrystalDiskMark og 92 MB/s i Blackmagics Disk Speed Test. Vi har ikke set læsehastighederne variere for meget mellem de UHS-I-kort, vi har testet, så der var ingen overraskelser her.

Samlet set er disse resultater gode nyheder for de fleste købere. Disse hastigheder vil være mere end egnede til at optage 4K og derover - i det mindste ved de bithastigheder, som de fleste spejlløse kameraer bruger. Det eneste scenarie, hvor EVO Selects skrivehastighed på 65 MB/s kommer til kort, er, når man forsøger at optage ProRes eller Raw-optagelser på mere krævende kameraer som Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K. Dette kamera kræver hastigheder på op til 483 MB/s på det mest krævende codec, og overgår selv den teoretiske grænse for UHS-II SD-kort, endsige et UHS-I-kort som EVO Select.

Image
Image

Bundlinje

Samsung 64GB EVO Select microSD-kort kan findes for $12, med ringe prisvariation over de seneste 3 måneder. Dette gør det til et af de bedste tilbud på markedet til $0,18 pr. GB. Uanset hvordan du ser på det, er EVO Select et rigtig godt tilbud.

Samsung 64GB EVO Select vs. SanDisk Ultra 32GB SDHC

SanDisk Ultra yder væsentligt dårligere (~20 MB/s vs. 65 MB/s skrivehastighed) og koster mere pr. GB end EVO Select. Vi kan trygt anbefale det over dette kort.

Det bedste UHS-I-valg

Samsung 64GB EVO Select er det bedste samlede UHS-I SD-kort, som vi har testet. Det giver den bedste ydeevne pr. dollar af enhver metrik og viste konsekvent pålidelig ydeevne på tværs af hver test. Købere, der ikke har brug for hastigheder, der når ind i UHS-II-området, bør bestemt overveje dette kort.

Specifikationer

  • Produktnavn Evo Select 64GB SD-kort
  • Produktmærke Samsung
  • Pris $12,00
  • Udgivelsesdato april 2017
  • farve grøn/hvid
  • Korttype microSDXC
  • Opbevaring 64GB
  • Hastighedsklasse 10

Anbefalede: