Meta tilføjer personlige grænser for at bekæmpe chikane i VR-spil

Meta tilføjer personlige grænser for at bekæmpe chikane i VR-spil
Meta tilføjer personlige grænser for at bekæmpe chikane i VR-spil
Anonim

Meta har annonceret, at den tilføjer en ny Personal Boundary-funktion til Horizon Worlds og Horizon Venues for at beskytte folk mod chikane.

Personal Boundary skaber en slags boble omkring avatarer, der forhindrer spillere i at komme for tæt på hinanden og bevarer det personlige rum. Meta slutter sig til rækken af andre VR-udviklere, da denne funktion ser ud til at være blevet lavet som svar på en nylig chikanehændelse.

Image
Image

Meta forklarer, at funktionen sikrer, at spillernes karakterer holder sig omkring fire fod fra hinanden, og at der ikke vil være nogen feedback, når de rammer den barriere. Det ligner, hvordan videospil sætter usynlige vægge op for at forhindre spillere i at gå ud af banen.

Handlinger, der kræver, at karakterer rører hinanden, som f.eks. knytnævestød, er stadig mulige. Du skal bare strække armen længere ud.

Personal Boundary lanceres i øjeblikket til Horizon Worlds og Horizon Venues og vil være standardtilstanden. Du kan ikke slå grænser fra. Virksomheden har udt alt, at den planlægger at tilføje kontroller til personlige grænseindstillinger, som f.eks. at ændre størrelsen på boblen, men der har ikke været nævnt, hvornår denne opdatering kan ske.

Image
Image

Seneste rapporter har belyst, hvordan chikane er et problem i disse metaverse spil. November 2021 hævdede en beta-tester for Horizon Worlds, at hendes avatar blev famlet af en fremmed, og hun følte sig krænket. Ældre VR-spil, som Rec Room, har også implementeret lignende bobler for at bekæmpe chikane.

Andre udviklere implementerer retningslinjer og funktioner for at moderere denne adfærd, da eksperter siger, at chikane vil fortsætte i VR-spil. Meta håber, at dette træk vil sætte en ny adfærdsstandard.

Anbefalede: