Top 10 bedste Xbox 360-spil

Indholdsfortegnelse:

Top 10 bedste Xbox 360-spil
Top 10 bedste Xbox 360-spil
Anonim

Xbox 360 har eksisteret i mange år nu, hvilket betyder, at den har et enormt bibliotek af fantastiske spil. Her er vores valg til ti af de smukkeste titler, du kan spille på systemet. Rækkefølgen af listen er ligegyldig, de ser alle sammen flotte ud.

Gears of War 3

Image
Image

Gears of War satte barren for Xbox 360-grafik temmelig højt i 2006, men den blev poleret og perfektioneret senere af Gears of War 3. Det tredje bidrag i den populære action-serie ser helt fantastisk ud med den bedste belysning, partikeleffekter og eksplosioner i serien. Det ser stadig fantastisk ud selv i dag.

Alan Wake

Image
Image

Alan Wake står stadig som et af de bedste gyserspil på Xbox 360, og selv nu ser det stadig fantastisk ud. Lyseffekterne er i top, hvilket ikke er overraskende i betragtning af, at lys er dit største våben i spillet. Alt andet ser selvfølgelig også fantastisk ud.

DiRT 3

Image
Image

DiRT-serien af rallyracerspil har altid set godt ud, men den toppede på Xbox 360 med DiRT 3. De flotteste bilmodeller. Den bedste belysning. De bedste vejr- og støv- og røgeffekter. DiRT 3 ser helt fantastisk ud.

Fight Night Champion

Image
Image

Vi foretrækker gameplayet i Fight Night Round 3, men hvis du leder efter smukke billeder, er Fight Night Champion den klare vinder (og det spiller også ret godt). Karaktermodellerne er simpelthen fremragende, og animationen er perfekt, men detaljer som snit og blå mærker, der viser skader under kampen, er simpelthen fantastiske. Ikke nok med det, men publikum ser endda godt ud i dette spil!

Viva Pinata

Image
Image

Det virker nuttet og nuttet ved første øjekast, men gå ikke glip af Viva Pinata, fordi du tror, det er et børnespil. De uklare små piñataer er forbløffende flotte, og de haver, de bor i, er frodige og fuldstændig vidunderlige. Animationen er også meget god, og bare det at læne sig tilbage og se dine piñataer lege rundt i din have er en af de simple glæder ved videospil, der alt for ofte bliver overset.

Crysis 3

Image
Image

Crysis-serien er synonym med fantastisk grafik, og Crysis 3 er den flotteste af flokken. Det ser bare fantastisk ud hele vejen rundt, med fantastisk belysning og specielle effekter og fantastiske miljødetaljer.

Forza Motorsport 4

Image
Image

Det er hals-og-hals mellem DiRT 3 og Forza 4, men vi er nødt til at give de bedste overordnede billeder af racerspil på Xbox 360 til Forza. Dette spil implementerede en ny belysningsmotor, der får det til at se fantastisk realistisk ud. Turn 10 ved virkelig, hvad de laver.

Call of Duty: Advanced Warfare

Image
Image

Xbox One-versionen af Call of Duty: Advanced Warfare fik al opmærksomheden, men 360-versionen er faktisk også rigtig god. Det står lige som det flotteste CoD-spil på den ældre konsol med fantastiske specialeffekter og miljømæssige detaljer.

Dead or Alive 5: Last Round

Image
Image

Det flotteste kampspil på Xbox 360 er utvivlsomt en af de forskellige versioner af Dead or Alive 5. Sig, hvad du vil om de kvindelige fighters jiggling aktiver, spillet ser fantastisk ud med fantastiske karaktermodeller med realistisk hud teksturer og fantastiske miljødetaljer. Fighters opfanger endda snavs og sved, mens de kæmper, og vandet ændrer også, hvordan de ser ud. Spillet er bare fantastisk.

Halo 4

Image
Image

Halo var altid en flot serie, men den var aldrig på kanten af det visuelle, før Halo 4. Dette spil er vanvittigt fantastisk. Det første niveau vil blæse dit sind, og det forbliver konsekvent smukt i resten af kampagnen. Nogle mennesker kan ikke grave den gameplay-retning, serien gik i med denne aflevering, men du skal respektere det visuelle.

Anbefalede: