Nulstil din Bose Soundlink hurtigt og nemt

Indholdsfortegnelse:

Nulstil din Bose Soundlink hurtigt og nemt
Nulstil din Bose Soundlink hurtigt og nemt
Anonim

Boses Soundlink Bluetooth-højttalere har konsekvent været nogle af de bedst lydende højttalere. Men en gang imellem fungerer noget ikke helt korrekt, og det skal nulstilles eller parres igen. Her er, hvad du skal vide for at nulstille en Bose Soundlink-højttaler, og hvad en nulstilling vil gøre ved den.

Image
Image

Download Bose Connect-appen for at få ekstra funktionalitet og hjælp til de fleste nyere Soundlink-modeller. Selvom du ikke har brug for hjælp til parring, er dette en nyttig app til Bose-højttalere og hovedtelefoner.

Sådan nulstiller du en Bose Soundlink-højttaler

Hvis du løber ind i problemer som at en Soundlink-højttaler ikke vil oprette forbindelse til en telefon, Bluetooth-forbindelsen er ustabil, eller den lyder ikke helt rigtigt, kan du nulstille den for at sikre, at der ikke er nogen software problemer med det.

Nulstilling af en højttaler vil rydde sprogvalget sammen med alle andre indstillinger for at gendanne den, som den var ude af æsken. Da det er en højttaler og ikke en enhed, der gemmes personlige data på, er en fabriksnulstilling mere triviel.

Før du nulstiller et Soundlink, skal du sørge for, at højttaleren er parret, og kontrollere, om din højttaler fungerer med Bose Connect-appen, som kan opdatere en højttalers interne software. Dette kan muligvis løse et problem uden at nulstille det.

  • For at nulstille Bose Soundlink Color: Tryk og hold AUX og Lydstyrke ned knapper i 10 sekunder.
  • For at nulstille Bose Soundlink Mini: Tryk og hold Mute-knappen nede i 10 sekunder.
  • For at nulstille Bose Soundlink Mini 2: Tryk og hold Power-knappen nede i 10 sekunder.
  • For at nulstille Bose Soundlink Revolve: Soundlink Revolve er den samme som Mini 2. Tryk og hold Power knappen for 10 sekunder, indtil højttaleren genstarter og derefter nulstiller sig selv.

Sådan nulstiller du andre Bose Soundlink-højttalere

Mens ovenstående er nogle af de mest almindelige Bose Soundlink-højttalere, har en del Soundlink-højttalere Bose lavet gennem årene. Hvis du ikke kan se din opført her, viser Bose alle højttalerinstruktioner på sit supportwebsted. Indtast blot din specifikke models navn i søgefeltet for at lære, hvordan du nulstiller din højttaler.

Anbefalede: