Netflix forsøger at kanalisere TikTok igen med ny "Kids Clips"-funktion

Netflix forsøger at kanalisere TikTok igen med ny "Kids Clips"-funktion
Netflix forsøger at kanalisere TikTok igen med ny "Kids Clips"-funktion
Anonim

Netflix tester endnu en TikTok-lignende funktion, denne gang en funktion designet til at målrette mod tjenestens yngre målgruppe.

Funktionen, kaldet Kids Clips, ruller ud til nogle af Netflix-brugere fra denne uge, ifølge Bloomberg. Kids Clips bliver i øjeblikket testet på Netflix iOS-appen, og den indeholder korte klip fra streaminggigantens bibliotek med børneshows og -film. Det er beregnet til at fungere på samme måde som virksomhedens Fast Laughs-funktion, som afspiller korte indholdsuddrag for at tiltrække seere.

Image
Image

Den mest bemærkelsesværdige forskel mellem Kids Clips og Fast Laughs er, at førstnævnte afspiller indhold i en landskab (vandret) visning, mere beslægtet med at se et tv-program på din telefon. Netflix begrænser også antallet af klip, der dukker op ad gangen, til 10-20. Virksomheden planlægger at tilføje nye klip hver dag, og de vil alle blive hentet fra shows og film, der er tilgængelige på streamingplatformen, såvel som fremtidige shows.

Kids Clips er blot den seneste funktion, Netflix har lanceret for at hjælpe med at skære ned på de beslutninger, brugerne skal tage. Det lancerede også tidligere Play Something, en mulighed, der vælger tilfældigt indhold til at streame til dit tv. Du kan derefter 'skifte kanal' ved at skifte til den næste mulighed eller lade showet eller filmen afspille.

Netflix har ikke delt nogen officielle lanceringsdetaljer for Kids Clips, og funktionen er stadig i test baseret på Bloombergs rapport. Den lanceres i øjeblikket til udvalgte regioner, herunder Canada, USA, Irland og Latinamerika.

Anbefalede: